E scris în stele – duminică, 28 ianuarie 2018

Unghiul ceresc analizat este exprimat de sextilul Lunii din Gemeni cu planeta Uranus din Berbec. Expresia acestui aspect astrologic ne va aduce o doză înaltă de: originalitate, inventivitate, versatilitate, inovativitate, vizionarism şi independenţă. Este o zi a evenimentelor neobişnuite şi stranii, dar şi a acelor întâmplări ce creează premisele unor oportunităţi speciale, chiar excepţionale. Acest aspect astral, dată fiind şi prezenţa Lunii în configuraţie, va avea un efect ceva mai pregnant, mai ales, asupra doamnelor.

Iată ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi mai comunicativi şi mai dispuşi provocărilor de ordin intelectual. Este o zi foarte fastă pentru călătorii şi studiu. Originalitatea şi inventivitatea vă vor fi atuuri.

 

TAUR: În această zi vi se pot reliefa unele posibilităţi bunicele de câştig. Deci, fiţi mult mai atenţi la aceste oportunităţi! Veţi avea parte şi de unele evenimente mai neprevăzute şi stranii, însă nu grave.

 

GEMENI: Astrele vă indică cumva mai idealişti, rebeli şi visători. Ar fi indicat, în conformitate cu aspectele celeste actuale, să vă orientaţi înspre activităţi care presupun îndrăzneală şi extravaganţă.

 

RAC: Veţi dispune de o stare de spirit cumva mai volatilă şi sentimentală. Este o zi mai potrivită pentru odihnă şi destindere. În plan profesional se pot ivi unele oportunităţi interesante de afirmare.

 

LEU: Stelele zilei vă propun activităţi recreative alături de prieteni şi de cei apropiaţi. Este o zi bună pentru a vă face planuri de viitor şi pentru a cunoaşte oameni noi, interesanţi, cu care să legaţi o amiciţie frumoasă.

 

FECIOARA: Este un moment destul de bun în cele ce ţin de carieră. Veţi obţine unele reuşite profesionale şi veţi fi admiraţi. Nu este o zi bună pentru a împrumuta sau a vă împrumuta cu bani sau alte valori.

 

BALANŢA: Veţi avea spor în toate chestiunile care ţin de învăţătură şi evaluare. Este o zi favorabilă şi pentru călătorii şi relaxare. În cuplu, persoana iubită vă poate oferi unele surprize plăcute!

 

SCORPION: S-ar putea ca astăzi să vă fie mai lesne în a vă regăsi echilibrul emoţional. La locul de muncă vor apărea evenimente şi sarcini mai neobişnuite, însă abordabile. Starea generală de sănătate vi se va mai ameliora.

 

SĂGETĂTOR: Aveţi parte de o zi minunată în planul cuplului. Este o zi favorabilă şi în afaceri, precum şi în chestiuni ce ţin de litigii în instanţă. Se prevăd şi unele evenimente distractive spontane.

 

CAPRICORN: Starea de sănătate vă va oferi o îmbunătăţire. La locul de muncă vă puteţi aştepta la unele sarcini ceva mai facile ori cumva mai satisfăcătoare. În familie veţi întâmpina unele situaţiuni mai stranii.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi mai sensibili, romantici şi idealişti. Astrele indică că vă veţi orienta pe direcţii ce ţin de împlinire sentimentală şi distracţie. Veţi fi şi mai inventivi şi mai descurcăreţi.

 

PEŞTI: Familia vă va oferi o stare de linişte şi împăcare sufletească. Este o zi favorabilă pentru a vă ocupa de multe dintre treburile domestice necesare casei. Vi se pot prezenta şi unele şanse bunicele de profit, aşadar fiţi pe fază!

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *