Primele declarații ale lui Florin Oancea după alegerea în funcția de președinte al PNL Deva

Cu puțin timp în urmă s-a terminat ședința de alegere a noului președinte al organizației municipale PNL Deva, scrutinul fiind câștigat de către Florin Oancea.

Imediat după anunțarea oficială a rezultatului, Florin Oancea obținând 85 de voturi, contracandidatul său, Mirel Oltean, opt, iar alte două au fost nule, noul președinte al organizației municipale PNL Deva a făcut primele declarații după alegeri.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Este o mare onoare, dar și o mare responsabilitate pentru mine. Promit că nu vă voi dezamăgi. De asemenea, promit că vom lucra în echipă și, alături de noi, vor veni, în perioada următoare, foarte mulți oameni. Oameni competenți, oameni care doresc să se implice și politic, dar și în viața comunității. Încă o dată mulțumiri și, nu uitați, mergem împreună”, a declarat Florin Oancea, care este și primarul municipiului Deva. Funcția de președinte al organizației municipale PNL Deva era vacantă după demisia din acest post, în toamna anului trecut, a lui Tiberiu Balint, interimatul fiind asigurat, de atunci, tot de către Florin Oancea.

 

Claudiu POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *