E scris în stele – duminică, 8 martie 2020

Aspectul astral reprezentativ al zilei este redat de conjuncţia Soarelui cu planeta Neptun din semnul Peştilor. Energia zilei este una cumva mai complicată, antrenând, în jurul nostru, situaţii care stârnesc: confuzie, imoralitate, dezorganizare, iresponsabilitate şi decepţii. Astfel, vom avea de-a face cu chestiuni ce ne vor frământa şi ce ne vor diminua semnificativ simţul practic şi spiritul logic. Aspectarea poate induce o serioasă lipsă de concentrare în efectuarea sarcinilor cotidiene, dar şi o dezechilibrare emoţională semnificativă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Încercaţi să vă ancoraţi, cu mai multă siguranţă de sine, latura sensibilă. Concentraţi-vă mai atent asupra obiectivelor zilei! Puteţi atrage şi adversitatea unui bărbat periculos.

 

TAUR: Este o zi minunată pentru a vă realiza planuri şi aspiraţii îndrăzneţe. Totodată, este o zi foarte interesantă pentru chestiuni ce implică prietenii, dar şi unele activităţi de ordin social.

 

GEMENI: În viaţa profesională puteţi întâlni unele situaţiuni uşor ciudate, chiar excentrice. Totuşi, vi se pot prezenta, prin ajutorul mai probabil al unui bărbat, şi unele şanse de reuşită socială.

 

RAC: Este o zi potrivită pentru a vă da vieţii un sens spiritual superior. Este şi un moment favorabil pentru studii inedite şi alte interese asemănătoare. Dacă călătoriţi, veţi întâmpina şi unele situaţii destul de ciudate.

 

LEU: Se arată un risc mai semnificativ în investiţiile acestei zile. Prin urmare, este absolut necesar să abordaţi o atitudine financiară mai prudentă. Se pot evidenţia şi unele evenimente mai rele legate de un bărbat apropiat vouă.

 

FECIOARA: În viaţa de cuplu se prezintă evenimente interesante, dintre cele mai neprevăzute şi curioase. Rezultatul final depinde de norocul individual al fiecărui nativ al acestei zodii. Atenţie şi la afaceri!

 

BALANŢA: Încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor de la locul de muncă. Relaţiile cu colegii vor fi destul de fluctuante. Totodată, feriţi-vă şi de unele excese ce vă pot deteriora semnificativ starea de sănătate.

 

SCORPION: În viaţa sentimentală pregătiţi-vă pentru unele turnuri mai neobişnuite ale relaţiei. Riscul ca partenerul să adopte o atitudine intransigentă este destul de ridicat. Se poate releva şi un insucces speculativ.

 

SĂGETĂTOR: Toate cele ce ţin de casă şi de familie se vor arăta cu susul în jos… Astfel, pregătiţi-vă emoţional pentru ceea ce va urma! Totodată, s-ar putea să vă parvină unele idei geniale legate, în special, de amenajarea căminului.

 

CAPRICORN: Veţi dispune de o capacitate intelectuală exemplară, venind cu unele idei de milioane! Însă, în plan emoţional chestiunea nu mai e chiar fastă, reliefându-se o deosebită fragilitate emoţională. Atenţie şi la drumuri!

 

VĂRSĂTOR: Unora dintre nativii zodiei li se vor arăta anumite oportunităţi financiare de-a dreptul formidabile, însă altora din zodie, chiar unele capcane primejdioase! Să sperăm că veţi fi dintre cei norocoşi!

 

PEŞTI: Vă veţi prezenta cumva mai schimbători şi idealişti, însă, în acelaşi timp, şi mai deschişi la izvorul de înţelepciune al universului. Nu vă este indicat să vă revoluţionaţi viaţa, într-un mod extrem, în această zi!

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *