E scris în stele – joi, 12 septembrie 2019

Unghiul astral determinant al zilei este reprezentat de cuadratura planetei Marte din semnul astrologic al Fecioarei cu planeta Jupiter din zodia Săgetătorului. Astrele indică o zi cu influenţe şi predispoziţii planetare mai puţin amicale, aşadar, pentru a minimaliza riscul unor eventuale situaţii cam neplăcute, ar fi indicat să fiţi cât mai temperaţi, atât în comportament, cât şi în atitudine. Acest aspect astrologic predispune la: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere, indecizie, necinste, ipocrizie, duritate şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor situaţii agasante şi precare se reduce la dezvoltarea personală, în noi înşine, a unor virtuţi şi trăsături care ţin de: francheţe, loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Mult mai multă atenţie la unele potenţiale probleme de sănătate mai periculoase. Unii duşmani ascunşi vor încerca să vă facă viaţa mai grea. Nu este o zi bună pentru examinări şi călătorii.

 

TAUR: Se pot isca unele disensiuni severe cu amicii. Evitaţi orice fel de ceartă cu aceştia. Se pot arăta şi unele probleme emoţionale, alăturate şi unor dificultăţi de ordin material. Există şi un risc semnificativ de accidente.

 

GEMENI: Se poate reliefa un conflict mai aspru cu şeful sau chiar o pierdere a unui statut social. Aşadar, fiţi cumva mai cu tact.  În cuplu, dar şi în afaceri, fiţi pregătiţi pentru toate sortimentele de probleme.

 

RAC: Este un moment totalmente nefast pentru călătorii la mare distanţă. Relaţiile cu persoanele din străinătate vor fi deficitare şi vă pot parveni chiar şi unele veşti mai rele. Mult mai multă atenţie şi la evaluări.

 

LEU: Se arată un risc potenţial mai înalt de incidente sau de alte probleme mai serioase. Încercaţi să optaţi, totuşi, pentru o stare interioară mai echilibrată. În dragoste se arată ipostaze mai stresante.

 

FECIOARA: Mare atenţie la probleme de cuplu! Evenimentele astrale ale zilei pot aduce lezări semnificative în viaţa sentimentală. Este o zi chiar nefastă şi pentru negocieri şi afaceri. Atenţie şi la probleme de ordin familial.

 

BALANŢA: Se pot prezenta unele probleme mai supărătoare ce ţin de starea de sănătate. La job vă puteţi lovi de unele sarcini mai dificile. Căutaţi să vă menţineţi la un nivel cât mai alert starea de concentrare, dar şi cea de atenţie.

 

SCORPION: În dragoste, dar şi în relaţia cu copiii, se vor arăta unele dificultăţi mai serioase. Veţi dispune de un nivel de popularitate mai scăzut. Se necesită şi o atitudine mai realistă în plan financiar.

 

SĂGETĂTOR: Astrele indică unele probleme mai serioase legate de casă sau de un părinte. Nu este o zi benefică pentru a vă ocupa de chestiuni ce ţin de patrimoniu. Dezvoltaţi-vă o atitudine mai practică, stabilă şi coerentă.

 

CAPRICORN: Fiţi mai conştiincioşi asupra chestiunilor ce ţin de studiu. Nu este un moment tocmai favorizant pentru evaluări şi călătorii. Se pot ivi unele probleme de sănătate mai apăsătoare.

 

VĂRSĂTOR: Astrele pot releva pierderi însemnate de bani. Aşadar, fiţi mult mai prudenţi în cheltuieli! În relaţia cu prietenii se pot manifesta unele disensiuni serioase. Planurile voastre pe termen lung pot fi sever afectate.

 

PEŞTI: Vă puteţi arăta cumva mai impulsivi, combativi şi maliţioşi. Este foarte important ca în această zi să vă controlaţi manifestările negative. În carieră se pot ivi unele situaţii abuzive.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *