E scris în stele – joi, 19 aprilie 2018

Unghiul ceresc definitoriu al zilei este evidenţiat de sextilul lui Lunii din Gemeni cu planeta Mercur din Berbec. Valenţa acestui aspect astrologic ne va oferi cu generozitate mai multă: isteţime, inspiraţie, francheţe, imaginativitate, afectivitate şi farmec. Această poziţionare cerească ne oferă o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în exprimarea sentimentelor, dar şi o elocvenţă superioară în discursul intelectual. Astfel, vom obţine o comuniune a minţii şi a inimii.

Iată ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi mai sensibili şi imaginativi, atât în judecată, cât şi în discurs.  Totodată, conform astrelor, veţi reliefa şi o natură mai adaptabilă şi sociabilă. Este un moment prielnic pentru a parcurge sarcini paralele.

 

TAUR: Se arată un beneficiu material destul de bunicel. S-ar prea putea să mai aflaţi şi un secret chiar suculent, delicios. Este şi o zi de bun augur pentru a vă dedica unor studii mai ciudate, cumva mai misterioase, enigmatice.

 

GEMENI: Sensibilitatea, romantismul şi farmecul personal vă vor însoţi pe parcursul acestei zile, apropiându-vă mult mai natural de ceilalţi. Este o perioadă fastă şi pentru întâlniri ori alte evenimente alături de prieteni.

 

RAC: Visarea, fantezia şi creativitatea vă vor conferi un aer special, creativ. O femeie mai matură vă va susţine într-un mod discret. Veţi avea parte de o comunicare mai raţională cu superiorii. Se va vorbi de voi într-un sens public.

 

LEU: Este o perioadă fastă pentru a vă cultiva raporturile amicale, sesizându-se aspecte ce conduc la conlucrare şi cooperare. Vă pot parveni şi unele veşti interesante de la depărtări. Este o zi destul de bună şi pentru călătorii.

 

FECIOARA: Vi se relevă o doză ridicată de notorietate, poate şi de popularitate, publică. Vă puteţi rezolva şi de un oarecare ajutor ori susţinere în plan financiar. Veţi reuşi şi o mai bună analiză a propriilor afecte.

 

BALANŢA: Veţi fi mai spirituali, precum şi mai receptivi spre progres şi filosofare. Călătoriile zilei vă vor conferi o deosebită satisfacţie emoţională. Este un moment bun atât pentru viaţa de cuplu, însă şi pentru latura de afaceri.

 

SCORPION: Astrele vă arată mai echilibraţi sub raport afectiv, sentimental. Mai puteţi beneficia şi de un moderat succes financiar ce nu ţine de propriile eforturi. La locul de muncă veţi opera prin metode mai isteţe, descurcăreţe.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi chiar caldă, dulce pentru viaţa maritală, raporturile cu persoană dragă fiind bazate pe frumoase trăiri autentice. Relaţiile cu cei mici vor prezenta o nuanţă favorabilă. E un moment oportun şi pentru speculaţii.

 

CAPRICORN: Se rezumă o fastă revigorare în planul sănătăţii. La locul de muncă veţi fi îmbrăţişaţi de simpatia şi omenia colegilor. Vă veţi înţelege mult mai clar şi cu membrii familiei, purtând unele discuţii chiar utile.

 

VĂRSĂTOR: Vi se arată o zi destul de calmă şi împlinitoare în cele ce ţin de amor. Este şi un moment bun pentru activităţi recreative alături de copii. Veţi afişa şi o atitudine comunicativă, flexibilă şi prietenoasă.

 

PEŞTI:  Aveţi parte de o încântătoare susţinere celestă pentru treburi şi munci ce ţin de cămin. Relaţiile cu membrii familiei se vor arăta destul de amiabile. Mai puteţi purta şi unele discuţii favorabile legate de bani ori de bunuri.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.