E scris în stele – joi, 24 august 2017

Unghiul cerului relevant pentru această zi este oferit de sextilul Lunii din Fecioară cu Venus din Rac. Astrele indică un aspect celest minunat care ne va oferi mai multă: vivacitate, afectivitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Totodată, această energie venusiană ne va amplifica energic toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, se intuieşte o zi a iubirii, concilierii şi cooperării. Lumina Luceafărului din zori îi va ocroti, cu precădere, pe îndrăgostiţi, aceştia fiind întâii beneficiari ai acestei aspectării frumoase a boltei cereşti.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele indică o zi liniştită la locul de muncă, dar şi, mai ales, în chestiuni ce ţin de starea de sănătate. Familia vă va oferi motive de bucurie şi satisfacţie alături de cei care chiar contează cu adevărat.

 

TAUR: În dragoste veţi avea parte de momente plăcute în compania persoanei îndrăgite. Veţi comunica minunat cu cei din jur şi veţi primi şi unele veşti încurajatoare. Este o zi fabuloasă pentru a face unele schimbări majore.

 

GEMENI: Veţi beneficia de o atitudine amiabilă din partea membrilor familiei. Vă puteţi descoperi şi potenţa chiar şi unele talente sensibile sau artistice. Se mai relevă şi un noroc semnificativ când vine vorba de bani.

 

RAC: Vă veţi arăta mai versaţi şi mai abili în plan mental şi comunicaţional, dând dovadă şi de o fecundă imaginaţie. Veţi fi şi mai fericiţi, optimişti, diplomaţi şi plini de entuziasm.

 

LEU: Se va reliefa o situaţie mai favorabilă în plan bănesc. Starea voastră de sănătate va cunoaşte o remediere semnificativă. Totodată, o femeie mai tânără vă va ajuta indirect pentru a depăşi problemele acestei zile.

 

FECIOARA: Unghiurile aştrilor vă indică mai sensibili, emoţionali şi protectivi în relaţia cu cei din jur. Prietenii vă vor oferi momente de bucurie, confort, relaxare şi discuţii încântătoare.

 

BALANŢA: O femeie mai matură vă va influenţa destinul într-o direcţie de bun augur. Starea generală de sănătate va cunoaşte o ameliorare relativă. În cele ce ţin de profesie veţi fi cumva protejaţi şi simpatizaţi de către şefi.

 

SCORPION: Veţi avea parte de susţinere şi înţelegere din partea prieteniilor. Se mai arată şi unele veşti fericite, precum şi un succes impecabil la călătorii. Aveţi parte şi de o zi grozavă pentru studiu şi examinări.

 

SĂGETĂTOR: În plan profesional veţi fi mai apreciaţi şi raporturile cu superiorii ierarhici vor tinde spre o dezvoltare pozitivă. Veţi avea parte şi de un bun noroc la banii altora, precum şi la alte beneficii materiale colaterale.

 

CAPRICORN: Este o zi benefică pentru drumeţii şi alte activităţi recreative. În dragoste veţi avea parte de momente tandre şi pasionale. Se mai arată şi unele evenimente frumoase, în înţelegere şi cooperare cu cei din jur.

 

VĂRSĂTOR: Veţi dispune de o stare afectivă ceva mai pozitivă şi receptivă. Totodată, veţi întâmpina şi unele circumstanţe fructuoase în plan financiar. Se mai relevă şi o îmbunătăţire importantă a stării generale de sănătate.

 

PEŞTI: Conlucrarea cu cei din jur va cunoaşte o desfăşurare eficace în această zi. Veţi avea noroc în afaceri, tranzacţii şi alte chestiuni similare. În amor se anunţă o zi binecuvântată cu afectivitate şi căldură sufletească.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

Andrei SORA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *