FCSB a fost învinsă de Sporting Lisabona, scor 5-1, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor

Formaţia FCSB a fost învinsă de Sporting Lisabona, scor 5-1, miercuri, pe Arena Naţională, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost egal, 0-0. Echipa stelistă va juca în grupele Ligii Europa.

Primul gol al partidei a fost marcat de Doumbia în minutul 13, însă FCSB a egalat, Junior Morais marcând în minutul 20. Sporting Lisabona a înscris apoi din nou, prin golul lui Acuna, în minutul 60, prin cel al lui Martins, în minutul 64 şi prin cel al lui Bas Dost, care a marcat în minutul 75 din pasa lui Gelson Martins. Battaglia a marcat în minutul 88 pentru 5-1.

Atacantul Denis Alibec a declarat că FCSB a pierdut ruşinos meciul cu Sporting Lisabona, din returul play-off-ului Ligii Campionilor, apreciind că jucătorilor stelişti le-a lipsi curajul şi atitudinea. 

„A fost 1-1 la pauză, eram în cărţi, să iei 4 goluri într-o repriză e un pic cam mult. Ne-au lipsit curajul şi atitudinea. Dacă aveam curaj să mergem peste ei să marcăm, era altceva. Am pierdut ruşinos şi mergem în Liga Europa. Sporting nu era o echipă de nebătut. Mergem înainte, nu avem ce să facem. Ne-am bătut singuri. Au mai multă experienţă decât noi şi asta s-a văzut”, a declarat Alibec la Sport.ro.

Fundaşul Junior Morais a declarat, miercuri seară, că speră ca FCSB să ajungă într-o grupă bună a Ligii Europa, din care să reuşească să treacă mai departe.

„Păcat, noi nu am putut să ne calificăm. Am fost aproape. Acum mergem înainte, pregătim campionatul şi vedem cu cine vom pica în Liga Europa. Sperăm să ajungem într-o grupă din care să mergem mai departe. Am făcut o primă repriză foarte bună. După am căzut foarte mult. A fost trist. Din păcate nu am început repriza a doua la fel de concentaţi ca pe prima şi am primit multe goluri. Nu ne-am concentrat prea bine în repriza a doua. Gazonul a fost foarte bun, nu a pus probleme. Trebuie să spun mulţumesc suporterilor că au venit. Dacă ar fi aşa în fiecare meci câştigăm fără probleme. Păcat că nu am putut azi să ne calificăm”, a declarat Morais la Sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.