E  scris  în  stele – luni, 18 septembrie 2017

Aspectul astral al zilei este redat de trigonul lui Venus din Leu cu planeta Uranus retrograd din Berbec. Această conjunctură astrologică este una foarte fericită exprimând: popularitate, originalitate, inventivitate, nonconformism, dar şi extravaganţă şi simţ artistic. Este o zi grozavă pentru toate chestiunile care implică: îndrăzneală, talent creator şi acţionare independentă! Aspectul poate favoriza: dragostea la prima vedere, flirtul ori aventurile sentimentale. Aşadar… Păzea! Dragostea-i la orizont! Totodată, este un moment foarte bun pentru a ne pune în practică toate planurile şi ideile pe care le-am amânat până la acest punct, în special pe cele mai neobişnuite, chiar temerare.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În această zi vă puteţi îndrăgosti la prima vedere. Aşadar, se arată o zi inedită şi interesantă în plan amoros. Vă veţi arătă şi cumva mai rebeli şi originali, sfidând tot ceea ce se pune în calea libertăţii voastre personale.

 

TAUR: Puteţi pune în practică unele modificări sau amenajări inventive în planul casei. Puteţi să găsiţi şi o cale de conciliere cu o femeie din familie. Veţi întâmpina şi destul de multe întâmplări mai ciudate.

 

GEMENI: Veţi aborda un stil de comunicare ceva mai colorat, însă de bun augur pentru intenţiile voastre. Puteţi avea parte de un bun succes neaşteptat la evaluări. Raporturile cu prietenii vor prezenta o tentă neaşteptată.

 

RAC: Într-un mod totalmente neaşteptat veţi obţine unele beneficii de ordin material. S-ar putea ca această zi să vă ajute în descoperirea unui talent special. În planul profesiei evenimentele vor lua o turnură fastă.

 

LEU: Veţi fi mai şarmanţi, fermecători şi încântători. Vă veţi arăta mai plăcuţi şi mai populari în relaţia cu cei din jur. Se pot ivi şi unele călătorii cumva mai neaşteptate.

 

FECIOARA: Starea de sănătate vă va oferi unele semne de remediere. S-ar putea să vă implicaţi şi într-o relaţie sentimentală mai discretă. Fiţi mai atenţi la bani şi la un risc minor de incidente.

 

BALANŢA: Este o zi foarte bună pentru a ,,pune la cale” experienţe noi alături de prieteni şi amici. Astfel, este un moment potrivit pentru iniţiative sociale. Vi se pot prezenta şi unele oportunităţi de afaceri interesante.

 

SCORPION: Veţi repurta unele victorii profesionale interesante, putând câştiga respectul, aprecierea şi protecţia persoanelor cu autoritate asupra voastră. În chestiuni ce ţin de sănătate fiţi ceva mai grijulii.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi foarte bună şi cu succes în activităţi ce ţin de studiu, evaluare şi călătorii. Se pot prezenta şi unele veşti bune de la mare distanţă. În iubire fiţi pregătiţi pentru unele turnuri mai neaşteptate.

 

CAPRICORN: Se pot releva unele evenimente mai avantajoase şi fructuoase în plan material. Totodată, veţi arăta o stare lăuntrică cumva mai optimistă. În plan casnic ori familial pregătiţi-vă pentru unele întâmplări inedite.

 

VĂRSĂTOR: Este un moment grozav pentru viaţa de cuplu. În această zi vă puteţi dedica cu încredere şi afecţiune persoanei dragi. Este o zi fastă şi pentru negocieri şi alte discuţii diverse. Vă veţi arăta şi mai isteţi şi inventivi.

 

PEŞTI: Starea voastră generală de sănătate va cunoaşte o îmbunătăţire considerabilă. Sarcinile şi raporturile cu colegii de la locul de muncă vor cunoaşte o desfăşurare agreabilă. Este o zi bună şi la bani.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

Andrei SORA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *