E scris în stele – luni, 20 noiembrie 2017

Aspectul astral principal al zilei este redat de conjuncţia Lunii cu Mercur pe zodia Săgetătorului. Descrierea acestui aspect astrologic este una interesantă, sporind cu toate trăsăturile ce ţin de: vivacitate, inspiraţie, francheţe, imaginaţie şi intuiţie. Această poziţionare planetară ne va oferi o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în exprimarea afectelor, dar şi o manifestare mentală ceva mai idealistă, poetică şi visătoare.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se arată că veţi dispune de o viziune mai romantică şi mai idealistă asupra vieţii. Veştile pe care le veţi primi în această zi nu par a fi tocmai adevărate. Nu este o zi prea grozavă pentru drumuri mai lungi.

 

TAUR: Veţi avea parte de o stare sufletească cam neliniştită şi destul de tulburată. Se pot ivi şi unele probleme legate de o restituire ori un împrumut. Fiţi mai atenţi în referinţă cu unele potenţiale evenimente de circulaţie.

 

GEMENI: Astrele vă relevă o zi atractivă şi afectivă în chestiuni ce ţin de viaţa de cuplu, însă cu unele mici accese de hipersensibilitate din partea persoanei dragi. Nu e o zi indicată pentru afaceri şi alte demersuri similare.

 

RAC: Puteţi resemţi unele simptome mai curioase în cele ce ţin de sănătate. La job puteţi prezenta o atitudine mai neglijentă şi o comunicare mai problematică cu cei din jur. Fiţi ceva mai responsabili în chestiuni de ordin practic.

 

LEU: Viaţa sentimentală vă va reliefa unele episoade destul de confuze. Vă recomand să optaţi pentru o mai bună clarificare a propriilor trăiri afective. Nu vă sunt indicate speculaţiile, de orice fel, pentru această zi.

 

FECIOARA: Fiţi ceva mai diplomaţi în relaţionarea cu membrii familiei, deoarece puteţi risca discuţii chiar deranjante. Nu este o zi tocmai prielnică pentru planuri şi acţiuni semnificative ce ţin de latura casei.

 

BALANŢA: Veţi înfăţişa o atitudine mai idealistă, creativă şi empatică. Vă recomand să daţi dovadă de o mai clară concentrare intelectuală în cele ce ţin de evaluări. Nu este o zi prea fastă pentru călătorii scurte.

 

SCORPION: Vă puteţi descoperi şi exprima unele talente şi aptitudini de ordin sensibil, artistic. Planurile legate de bani vor cunoaşte unele complicaţii semnificative. Nu e o zi recomandată pentru achiziţii.

 

SĂGETĂTOR: Per ansamblul acestei zi veţi fi mai sentimentali, imaginativi şi expresivi, reliefând o aură cumva boemă. Din nefericire, nu este o zi tocmai recomandată pentru activităţi şi acţiuni de ordin pragmatic.

 

CAPRICORN: Stelele zilei vă arată cumva mai melancolici şi retraşi, dar, în acelaşi timp, este un moment oportun pentru demararea unor proiecte de ordin altruist. Unele personaje dubioase vă vor scoate vorbe urâte.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi mult mai umanitari şi idealişti per totalul zilei. Se arată o apropiere mai afectivă faţă de prietenii, dar şi unele decizii mai controversate luate în hotărâre cu aceştia. Nu e o zi prea bună pentru activităţi de grup.

 

PEŞTI: Se poate reliefa o comunicare mai superficială cu şefii. Nu este o perioadă indicată pentru tatonări de ordin profesional. Imaginea voastră publică ar putea fi afectată de unele zvonuri destul de tendenţioase.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.