E scris în stele – luni, 28 mai 2018

Aspectarea celestă analizată a zilei este oferită de conjuncţia Lunii cu Jupiter, în retrogradare, pe zodia Scorpionului. Avem de-a face cu un aspect celest minunat care ne va aduce unele energii cu adevărat preţioase, vorbindu-ne de: optimism, bucurie, nobleţe, generozitate, loialitate şi bunăvoinţă. Pentru astăzi astrele ne îndrumă la o expansiune amplă a laturii noastre sufleteşti precum şi la o cugetare profundă a unor activităţi altruiste de ordin uman.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se arată un succes ce vă va conferi o stare lăuntrică optimistă şi plină de satisfacţie. Veţi obţine şi un bun spor la bani sau alte beneficii de ordin material. Se mai arată şi o protecţie contra marilor incidente.

 

TAUR: În viaţa de cuplu, astrele acestei zile vă vor oferi unele evenimente dulci, sensibile şi delicate. Astfel, ar fi foarte indicat să vă concentraţi asupra persoanei dragi! Se observă noroc şi în afaceri sau litigii.

 

GEMENI: La locul de muncă se vor arăta evenimente foarte frumoase şi mulţumitoare. Când discutăm despre sănătate, energia acestei zile vă va conferi o stare generală mult mai bună şi încurajatoare!

 

RAC: Se arată o zi minunată în cele ce ţin de iubire! Sunt şanse foarte mari să vă îndrăgostiţi sau să vă cimentaţi relaţia actuală. Se arată că veţi fi mai populari şi veţi avea noroc grozav şi la cadouri!

 

LEU: Astrele indică o zi splendidă în chestiuni ce ţin de familie! Este un moment foarte bun pentru a vă petrece mai mult timp de calitate cu cei dragi, iar satisfacţiile interioare nu vor întârzia să apară!

 

FECIOARA: Este o zi extrem de fastă pentru a vă pune în practică talentele şi aptitudinile mentale! Îi veţi impresiona puternic pe ceilalţi cu inteligenţa şi elocvenţa voastră! Se arată un foarte bun spor şi la drumuri ori călătorii.

 

BALANŢA: Astăzi puteţi avea un noroc aproape divin în chestiuni ce ţin de bani! Astfel, vi se pot prezenta unele oportunităţi de câştig cu totul fenomenale. Totul e să fiţi pe fază! Puteţi avea şi un bun noroc şi la achiziţii de bunuri.

 

SCORPION: Veţi fi mai joviali, radianţi, încrezători, admiraţi şi puternici! Se arată o frumoasă popularitate şi un noroc grozav în mai toate proiectele pe care vi le propuneţi! Veţi ieşi în evidenţă şi veţi atrage succesul!

 

SĂGETĂTOR: O persoană de bine, mai probabil o femeie matură, vă va face un mare bine în această zi! Se va ivi un moment salvator care vă va scoate dintr-un impas periculos. Se întrevede şi o remediere a sănătăţii!

 

CAPRICORN: Vă puteţi câştiga un prieten bun sau un protector de bună credinţă, care va juca un rol de prim rang în destinul vostru. Mai toate evenimentele ce ţin de amiciţii sunt foarte frumos reliefate în această zi.

 

VĂRSĂTOR: Se poate ivi un succes profesional titanic! Aşadar, pregătiţi-vă pentru o promovare sau un nou job bine cotat. Se mai arată şi că reputaţia şi prestanţa voastră publică va cunoaşte o creştere extraordinară!

 

PEŞTI: Veţi dispune de un mental ascuţit şi de o judecată foarte sănătoasă, dar şi înţeleaptă! Aveţi o susţinere astrală foarte evidentă pentru toate chestiunile ce ţin de evoluţie spirituală, studiu, evaluări şi călătorii.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *