E scris în stele – luni, 6 noiembrie 2017

Aspectul astrologic principal al zilei este rezultat de trecerea lui Mercur pe zodia Săgetătorului. Iată un aspect celest oportun, care, pentru perioada imediat următoare, ne va oferi mai multă: vivacitate, isteţime, adaptabilitate şi logică în acţiuni. Această energie mercuriană ne va amplifica viguros toate trăirile şi interesele ce ţin de intelect, comunicare, inspiraţie şi reuşită socială. Astfel, astrele indică o perioadă a mentalului, a analizei, a concilierii şi a cooperării.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În această zi vă veţi arată mai culţi şi mai emancipaţi din punct de vedere intelectual. Se mai pot arăta şi unele veşti încurajatoare precum şi unele potenţiale călătorii în urma cărora veţi obţine rezultatul dorit.

 

TAUR: Astrele indică un moment favorabil pentru a vă analiza emoţiile şi starea interioară actuală. Se pot ivi şi unele promisiuni de reuşită bănească. Mai multă atenţie în legătură cu un minor risc de incidente.

 

GEMENI: Este o zi minunată pentru a comunica mai natural, sincer şi onest cu persoana iubită. Se observă şi unele aspectări astrale ce vă vor conduce la succes în afaceri, negocieri, dar şi în alte chestiuni de ordin legal.

 

RAC: La locul de muncă vă veţi arăta mult mai implicaţi şi mai productivi. Comunicarea cu colegii se va efectua într-un mod plăcut şi lejer. Veţi afla unele informaţii importante legate de starea voastră de sănătate.

 

LEU: Se prezintă o zi foarte prielnică în chestiuni ce ţin de dragoste şi afecte, relaţionând mult mai facil şi natural cu persoana de alături, însă şi cu copiii. Veţi fi şi ceva mai populari, destinşi şi mai sociabili.

 

FECIOARA: Veţi putea dispune cu succes de unele modificări în cămin, dar şi alte amenajări ce ţin de casă. Comunicarea cu ceilalţi membrii ai familiei se va realiza într-un ritm degajat şi relaxat.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta foarte isteţi, inventivi şi abili în plan intelectual. Se arată un bun noroc în chestiuni ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Se pot ivi şi unele veşti bunicele la orizont.

 

SCORPION: Puteţi purta unele discuţii interesante şi de bun augur legate de bani. Aşadar, astrele relevă semne promiţătoare legate de finanţe. Vă puteţi ,,scoate la lumină” şi un talent inedit sau o capacitate mai specială.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai deschişi, sociabili şi extrovertiţi. Totodată, îi veţi fermeca pe cei din jur cu inteligenţa şi elocvenţa de care veţi face dovadă. Se mai arată că veţi avea parte de mai multe treburi şi drumuri.

 

CAPRICORN: Astrele indică că în această zi vă veţi urmări unele interese mai subtile şi discrete. Astfel, vă veţi dedica unor acţiuni cumva mai misterioase. Se prea poate să aflaţi o informaţie interesantă, un secret valoros.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi minunată pentru întâlniri şi reuniuni cu caracter social. Ar fi foarte bine dacă aţi planifica unele evenimente speciale alături de prieteni, acestea fiind, de altfel, de un real succes!

 

PEŞTI: Se pot ivi unele discuţii importante şi constructive cu superiorii de la locul de muncă. Puteţi prospecta şi unele oportunităţi mai satisfăcătoare legate de job. Se arată şi un frumos câştig în privinţa reputaţiei.

 

Să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *