E scris în stele – luni, 7 mai 2018

Aspectul astrologic marcant al zilei este înfăptuit de sextilul Soarelui din semnul Taurului cu planeta Neptun din zodia Peştilor. Această conjunctură astrală dăruieşte: intuitivitate, inspiraţie, clarviziune şi idealism, însă şi vitalitate, solaritate şi încredere de sine. Este un aspect celest ce potenţează, într-un mod firesc, cercetarea spirituală, dar şi cea ocultă, precum şi sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă ori estetism. În această zi vom resimţi, mai pregnant, comuniunea cu Divinitatea, precum şi existenţa unui plan superior, olimpian, aflat dincolo de orizontul mărunt al intereselor triviale.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se preconizează unele posibilităţi neaşteptate de succes material. Aşadar, vor fi unele evenimente chiar bune legate de bani. Totodată, în această zi veţi întâmpina şi unele întâmplări destul de stranii.

 

TAUR: Vă veţi arăta mai solari, demni şi încrezători în sine. Îi veţi domina, ca prezenţă, cu facilitate pe cei din jur. Se arată şi unele evenimente şi activităţi mai neobişnuite alături de prieteni.

 

GEMENI: Vă veţi prezenta mai sensibili şi mai interiorizaţi, însă şi mult mai profunzi şi milostivi. Încercaţi să nu vă autoizolaţi! În plan profesional se pot ivi unele ocazii deosebite de ascensiune pe scara ierarhică.

 

RAC: Este o zi de bun augur pentru activităţi şi evenimente care implică prietenii şi amicii. Se poate arăta şi un fericit ajutor din partea unui prieten. Mai poate apărea şi o călătorie neprevăzută sau o veste mai stranie.

 

LEU: Se arată o zi chiar foarte bună în plan profesional. Se prea poate să vă atingeţi, într-o bună măsură, mai toate obiectivele propuse. Atenţie, însă, la un minor risc de accidente ori incidente.

 

FECIOARA: Beneficiaţi de astre favorabile pentru chestiuni care presupun călătorii şi emancipare spirituală. Se arată o zi cu noroc şi pentru aceia care urmează o formă de învăţământ. În cuplu se observă situaţiuni speciale.

 

BALANŢA: Veţi avea o zi mai bună în plan bănesc. Totodată, vă veţi arăta mai ambiţioşi, mai practici şi mai pragmatici. La locul de muncă veţi munci cumva mai lent şi veţi aduce şi unele idei speciale în vizor colegilor.

 

SCORPION: Este o zi minunată pentru chestiuni care implică dragostea şi viaţa de cuplu în general. Totodată, este un moment foarte prielnic pentru a oferi teme interesante în relaţia cu persoana dragă.

 

SĂGETĂTOR: La locul de muncă veţi fi admiraţi pentru eficienţa şi dăruirea voastră! Relaţiile cu colegii vor decurge în sensul dorit de voi. Sănătatea, în general, vă va oferi semne de îmbunătăţire.

 

CAPRICORN: Astrele vă relevă o zi formidabilă pentru distracţii şi evenimente recreative. Astfel, puteţi da chiar şi o petrecere! În dragoste beneficiaţi de o susţinere astrală deosebită. Veţi fi şi foarte spirituali în gândire.

 

VĂRSĂTOR: Se arată o zi cu înţelegere şi ajutorare în viaţa familială. Puteţi dispune şi de unele modificări sau amenajări ale căminului. În ceea ce ţine de bani, fiţi pe fază la unele oportunităţi bunicele de câştig.

 

PEŞTI: Vă veţi arăta mai isteţi, abili şi adaptabili. Veţi avea succes în activităţi ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Veţi mai dispune şi de o intuiţie grozavă şi de o empatie pe măsură!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *