E scris în stele – marți, 26 iunie 2018

Aspectul astral dominant al zilei este descris de cuadratura planetei Venus din Leu cu Jupiter, în retrogradare, din Scorpion. Acest aspect astrologic predispune la: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere, indecizie, necinste şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor situaţii agasante şi precare se reduce la dezvoltarea personală a unor virtuţi şi trăsături ce ţin de: loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În dragoste puteţi manifesta unele comportamente neplăcute ce ţin de gelozie şi de posesivitate. Nu este o zi deloc favorabilă pentru decizii speculative. Căutaţi să evitaţi împrumuturile şi creditările.

 

TAUR: Se pot ivi unele mici conflicte cu femei mai tinere din sânul familiei. Totodată, căutaţi să evitaţi achiziţiile inutile pentru casă. Se mai pot prezenta şi unele disensiuni în cuplu, precum şi unele probleme legale.

 

GEMENI: Veţi comunica cu cei din jur într-un sens mai superficial şi cam centrat doar pe sine. Se pot ivi şi unele deranjamente la drum ori la călătorie. La locul de muncă căutaţi să abordaţi o atitudine mai onestă faţă de colegi.

 

RAC: Sunteţi predispuşi înspre cheltuieli excesive. Căutaţi să vă prioritizaţi mai responsabil bugetul acestei zile. În dragoste veţi fi ispitiţi de posibilitatea unei pasionale aventuri sentimentale.

 

LEU: Vă veţi arăta mai hipersensibili, egoişti şi cumva mai imaturi in plan afectiv. Căutaţi să vă domoliţi tendinţele spre necumpătare. Se pot prezenta şi unele neînţelegeri cu persoanele cu autoritate din familie.

 

FECIOARA: Ar fi indicat ca în această zi să nu vă implicaţi într-o relaţie amoroasă mai discretă, ascunsă. Se mai pot prezenta şi unele probleme de sănătate uşor deranjante. Încercaţi să fiţi mai sinceri în discursul acestei zile.

 

BALANŢA: Astrele zilei rezumă unele evenimente dizarmonice în relaţionarea cu prietenii, amicii, dar şi protectorii. Veţi avea parte şi de o tendinţă puternică înspre risipă şi exces în cele ce ţin de bani.

 

SCORPION: S-ar putea să se ivească unele conflicte gratuite cu superiorii ierarhici de la job. Totodată, imaginea şi prestanţa voastră publică va avea de suferit. Căutaţi să vă diminuaţi mândria şi latura egoistă.

 

SĂGETĂTOR: Astrele vă relevă unele probleme ce ţin de călătorii. Vă pot parveni şi unele veşti neplăcute de la depărtări despre sau de la o femeie mai tânără. Ar fi bine să urmăriţi cumpătarea şi echilibrul pe parcursul zilei.

 

CAPRICORN: În această zi puteţi trăi unele emoţii şi sentimente intense dar, în acelaşi timp, şi deosebit de distructive. Se poate prezenta şi un oarecare risc de accidente. Prietenii vă pot reda unele dezamăgiri.

 

VĂRSĂTOR: Relaţia de cuplu va cunoaşte unele nuanţe turbulente şi imature pe parcursul acestei zile. Nu este o zi prielnică pentru contracte şi alte acorduri. Şefii va pot nedreptăţi prin atitudini profund arbitrare.

 

PEŞTI: Puteţi resimţi unele probleme de sănătate destul de supărătoare, însă nu şi prea grave. Atenţie mai mare şi la conlucrarea cu colegele de la job. Nu vă este o zi cu noroc când vorbim de evaluări şi drumuri mai lungi.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *