E scris în stele – marţi, 5 decembrie 2017

Aspectarea celestă principală este prezentată de opoziţia Lunii din Gemeni cu planeta Saturn din Săgetător. Aspectul analizat predispune la: necazuri, greutăţi, dezamăgiri, amânări, timiditate, pesimism şi blocaje emoţionale. Soluţia echilibrării acestor influenţe disonante şi a corectării deficienţelor esenţiale ale zilei stă în dezvoltarea personală a unor calităţi şi atitudini ce ne pot întări în plan emoţional şi psihologic. Aceste trăsături pozitive, ce trebuiesc cultivate cu grijă, şi care ţin mai ales de siguranţa afectivă, sunt: stăpânirea de sine, seriozitatea, stăruinţa, modestia, tactul şi diplomaţia.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte: 

 

BERBEC: Evitaţi, cu orice preţ, să intraţi în conflict cu cei din jur. Controlaţi-vă pornirile impulsive şi daţi dovadă de mai multă maturitate emoţională. Studiul, evaluările şi călătoriile vă pot fi destul de problematice în această zi.

 

TAUR: Ar fi recomandat să ,,suflaţi până şi în iaurt” atunci când vine vorba de bani. Ţineţi-vă sub control bugetul şi nu realizaţi tranzacţii importante. Există şi un risc de pierderi de obiecte personale. Atenţie şi la unele mici incidente.

 

GEMENI: Depăşiţi-vă orice stare de nervi, toane sau încrâncenare. Căutaţi, pe cât posibil, să aveţi o atitudine mai amiabilă şi constructivă. În cuplu, dar şi în afaceri sau în chestiuni legale, se arată cam multă neşansă.

 

RAC: În această zi vă pasc destul de multe probleme şi ghinioane. Aşadar, ar fi foarte indicat să fiţi mult mai calmi şi mai atenţi, pe tot parcursul zilei. Se pot reliefa şi unele probleme ce ţin de lucru sau sănătate.

 

LEU: Astrele indică unele neplăceri mai importante în relaţia cu prietenii. Dacă apare o divergenţă mai puternică, ar fi recomandat să încercaţi să aveţi o atitudine mai conciliantă. Se arată neşanse şi în dragoste sau în relaţia cu copiii.

 

FECIOARA: Este o zi a pericolelor din punct de vedere profesional, riscând o pierdere statutului social sau chiar a imaginii publice. Deci, fiţi mai prudenţi la energiile zilei. Se pot prezenta şi unele probleme ce ţin de casă ori familie.

 

BALANŢA: Astrele prezic un moment mai nefast legat de călătorii sau alte contacte cu persoane din străinătate ori care călătoresc des în afara ţării. Este o zi în care trebuie să vă dovediţi abilitatea şi versatilitatea comunicaţională.

 

SCORPION: Se pot reliefa unele dificultăţi în treburi ce ţin de bani. Aşadar, fiţi mult mai atenţi la buzunar. Se poate ivi şi un risc mai semnificativ de decepţii ori chiar incidente. Fiţi mai optimişti şi încrezători în sine.

 

SĂGETĂTOR: În viaţa de cuplu pot apărea unele evenimente turbulente. Trataţi-le cu mai multă sensibilitate afectivă şi poate le veţi depăşi. Controlaţi-vă pornirile păguboase şi fiţi mai atenţi în afaceri, dar şi chestiuni legale.

 

CAPRICORN: Este nevoie de mult mai multă atenţie la locul de muncă. Pot apărea dificultăţi semnificative în gestionarea sarcinilor ori chiar răutăţi din partea unor colegi. Se pot arăta şi unele probleme domestice.

 

VĂRSĂTOR: Astrele indică evenimente mai puţin îmbucurătoare în dragoste şi în chestiuni ce ţin de disponibilitatea sentimentală. Se pot ivi şi unele probleme legate de cei mici din familie. Planurile de viitor vor cunoaşte un regres.

 

PEŞTI: Fiţi mai atenţi la unele necazuri legate de cămin ori de un părinte, mai ales referitor la acela de gen opus. Se pot prezenta şi unele ratări sau necazuri legate de obiectivele profesionale scontate.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.