E scris în stele – miercuri, 13 septembrie 2017

Aspectul astrologic al zilei este înfăptuit de trigonul lui Venus din Leu cu Saturn din zodia Săgetătorului. Poziţionarea planetară evocată ne sporeşte toate calităţile care ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi, menţionate adineauri, ne va oferi posibilitatea unor succese impresionante care ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă. Este un moment oportun pentru a ne formula angajamente serioase în plan afectiv, sentimental, acţionând, astfel, sub oblăduirea unui conjuncturi astrale faste, folositoare consolidării vieţii de cuplu.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Unghiurile cerului vă vor oferi mai multă satisfacţie legată de dragoste, distracţie şi recreere. Totodată, se mai arată seriozitate şi onestitate în raporturile cu străinii ori alte persoane din afara ţării.

 

TAUR: În plan familial se arată o zi cu mai multă tihnă şi satisfacţie. Este un moment foarte bun să petreceţi ceva mai mult timp cu cei dragi. Totodată, în planul cheltuielilor, ar fi recomandabil să încercaţi să fiţi mai moderaţi.

 

GEMENI: Veţi dispune de o elocvenţă deosebită în exprimare şi îi veţi fermeca pe cei din jur cu deschiderea voastră intelectuală. Veţi avea o zi cu proiecte cumva mai serioase alături de persoana iubită.

 

RAC: În plan financiar, astrele vă rezervă unele oportunităţi avantajoase de câştig. La locul de muncă vă veţi arăta uşor sobri, mai responsabili şi cu mai mult tact. În privinţa sănătăţii se vor prezenta unele mici îmbunătăţiri.

 

LEU: Veţi afişa o atitudine mai sensibilă, imaginativă şi nostalgică. În dragoste, astrele relevă destul de clar o consolidare a deciziilor voastre în plan amoros. Veţi fi şi mai mândrii de copii ori de reuşitele acestora.

 

FECIOARA: Povaţa astrelor reflectă că veţi arăta mai empatici şi mai altruişti la nevoile celor din jur. În plus, în chestiuni familiale, veţi însuşi un comportament responsabil, dârz şi stăruitor.

 

BALANŢA: Este o zi benefică pentru a vă apropia emoţional, cu mai multă încredere, faţă de prieteni. Puteţi beneficia şi de sfatul sau ajutorul unei femei mai tinere. În iubire se arată o stabilizare a trăirilor afective.

 

SCORPION: Astrele vă indică o zi ceva mai bună în plan profesional. Veţi câştiga şi respectul celor din jur pentru calităţile voastre umane. În plan material, graţie unor eforturi din trecut, se pot evidenţia ocazii de câştig.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi destul de bună pentru studiu şi alte activităţi ce presupun un efort mental, intelectual. Totodată, deţineţi aspectări prielnice pentru călătorii fructuoase. Vă veţi prezenta mai răbdători şi mai consecvenţi.

 

CAPRICORN: Este o zi destul de bună pentru a vă întări în plan emoţional, pentru a vă regenera din punct de vedere lăuntric. Dacă veţi da dovadă de tact şi spirit strategic, veţi ,,lovi” viguros în planurile duşmanilor secreţi.

 

VĂRSĂTOR: În chestiuni de ordin marital se evidenţiază indicii mai pozitive. Este o zi destul de bună şi pentru afaceri şi alte tranzacţii. Puteţi câştiga şi prietenia unei persoane onorabile şi influente.

 

PEŞTI: La locul de muncă veţi avea parte de o înţelegere ceva mai bună cu colegii. Chiar şi starea generală de sănătate va fi una ceva mai bună. În carieră, mulţumită unor tatonări şi acţiuni mai vechi, veţi putea repurta o victorie.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.