E scris în stele – miercuri, 30 mai 2018

Indicatorul astrologic principal al acestei zile este reprezentat de trecerea planetei Mercur pe zodia Gemenilor. Iată un eveniment ceresc oportun care ne va oferi mai multă: vivacitate, isteţime, adaptabilitate şi logică în acţiuni. Această energie mercuriană ne va amplifica toate trăirile şi interesele ce ţin de: intelect, comunicare, inspiraţie şi reuşită socială. Astfel, astrele indică o perioadă a mentalului, a raţiunii, dar şi a concilierii şi a cooperării. Energia ,,mesagerului divin” îi va ocroti, cu precădere, pe tineri, aceştia fiind întâii beneficiari ai acestei aspectării pozitive a boltei celeste.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi arăta mai isteţi, inventivi şi abili în plan intelectual. Se arată un bun noroc şi în chestiuni ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Se mai pot ivi şi unele veşti bunicele la orizont.

 

TAUR: Puteţi purta unele discuţii interesante şi de bun augur legate de bani. Aşadar, astrele relevă semne promiţătoare legate de sfera materială. Vă puteţi ,,scoate la lumină” şi un talent inedit sau o capacitate mai specială.

 

GEMENI: Vă veţi prezenta mai deschişi, sociabili şi extrovertiţi. Totodată, îi veţi fermeca pe cei din jur cu inteligenţa şi elocvenţa de care veţi face dovadă. Se mai arată că veţi avea parte şi de mai multe treburi şi drumuri.

 

RAC: Astrele indică că în această zi vă veţi urmări unele interese mai speciale şi discrete. Astfel, vă veţi dedica unor acţiuni cumva mai subtile. Se prea poate să aflaţi o informaţie interesantă, un secret valoros.

 

LEU: Este o zi minunată pentru întâlniri şi reuniuni cu caracter social. Ar fi foarte bine dacă aţi planifica unele evenimente deosebite alături de prieteni, acestea fiind, de altfel, de un real succes!

 

FECIOARA: Se pot ivi unele discuţii importante şi constructive cu superiorii de la locul de muncă. Puteţi prospecta şi unele oportunităţi mai satisfăcătoare legate de job. Se mai arată şi un câştig în privinţa reputaţiei.

 

BALANŢA: În această zi vă veţi reliefa mai culţi şi mai cultivaţi intelectual. Se mai pot relevă şi unele veşti bune, chiar încurajatoare, precum şi unele potenţiale călătorii în urma cărora veţi obţine rezultatul dorit.

 

SCORPION: Astrele indică un moment favorabil pentru a vă analiza emoţiile şi starea afectivă actuală. Se mai pot ivi şi unele şanse de reuşită bănească. Mai multă atenţie în legătură cu un minor risc de incidente.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi minunată pentru a comunica mai natural, sincer şi onest cu persoana iubită. Se observă şi indicii astrale ce vă vor conduce la succes în afaceri, în negocieri, dar şi în alte chestiuni de ordin legal.

 

CAPRICORN: La locul de muncă vă veţi arăta mult mai implicaţi şi mai productivi. Comunicarea cu colegii se va efectua într-un mod plăcut şi lejer. Veţi afla unele informaţii importante legate de starea voastră de sănătate.

 

VĂRSĂTOR: Se prezintă o zi foarte prielnică în chestiuni ce ţin de dragoste, comunicând mult mai facil şi natural cu persoana de alături, însă şi cu copiii. Veţi fi şi ceva mai populari, mai destinşi şi mai sociabili.

 

PEŞTI: Veţi putea dispune cu succes de unele amenajări în cămin, dar şi alte modificări ce ţin de latura domestică. Comunicarea cu ceilalţi membrii ai familiei se va realiza într-un ritm cursiv şi degajat.

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *