E scris în stele – sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Aspectarea celestă principală a zilei este oferită de conjuncţia Lunii cu Soarele, denumită popular şi Lună Nouă, pe zodia Scorpionului. Energia acestei poziţii astrale este foarte folositoare îndeosebi acelora care îşi doresc ca în aceste zile să realizeze schimbări importante în viaţa lor. Dacă doriţi ,,să cereţi  mâna” persoanei dragi, să demaraţi o afacere amplă, un proiect laborios sau, pur şi simplu, să renunţaţi la vreun viciu… Aceasta ar cam fi ziua potrivită! Totodată, acest aspect ceresc este unul absolut necesar echilibrării şi armonizării energetice a individualităţii noastre cu restul universului, material şi spiritual.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În această zi vă puteţi regăsi echilibrul şi armonia de sine. Este un moment prielnic şi pentru chestiuni ce ţin de bani şi materialitate. Unora dintre nativi li poate prezenta un câştig material chiar grozav! Aşadar, mult succes!

 

TAUR: Este o clipă foarte bună pentru a aduce îmbunătăţiri considerabile vieţii de cuplu. Sunt privilegiaţi, de această energie astrală, îndeosebi aceia dintre nativi care înfiripă astăzi o nouă relaţie de cuplu.

 

GEMENI: Puteţi întâmpina la locul de muncă noi tipuri de sarcini sau modificări substanţiale în parcurgerea celor vechi. Pentru aceia suferinzi de vreo afecţiune de sănătate mai supărătoare, se poate arăta şi o îmbunătăţire.

 

RAC: Astăzi veţi fi urmăriţi de către buclucaşul Cupidon… Aşadar, sunt şanse mari să vă îndrăgostiţi sau să participaţi la unele evenimente relaxante şi recreative. Este o zi favorabilă şi pentru acele femei care îşi doresc un copil.

 

LEU: Astrele indică un moment fantastic pentru a realiza amenajări sau alte îmbunătăţiri ce ţin de casă şi de spaţiul domestic. Pentru aceia care se relochează în această zi, se relevă o mutare încununată de un bun augur.

 

FECIOARA: Veţi dispune de o doză mai înaltă de atenţie, concentrare şi analiză în chestiuni ce presupun studiu, fixare şi evaluare de cunoştiinţe. În discurs vă veţi prezenta mult mai comunicativi, abili şi elocvenţi.

 

BALANŢA: Este o zi favorabilă demarării unor proiecte aducătoare de profit financiar. Aşadar, puneţi-vă de-ndată pe treabă! Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi unele talente şi abilităţi latente, foarte folositoare mai târziu.

 

SCORPION: Este o zi bine susţinută astral pentru ,,a o lua de la capăt”, pentru a avea parte de un ,,nou început”. Dacă doriţi să realizaţi schimbări de ritm de viaţă, de la cele mai mici până la mai mari, nici că se poate o zi mai fastă!

 

SĂGETĂTOR: Vă recomand să utilizaţi energia acestei zile pentru a vă regăsi doza adecvată de echilibru emoţional. Este o zi indicată pentru studii noi sau pentru a vă spori latura spirituală. Este o zi chiar bună şi pentru sănătate.

 

CAPRICORN: Puteţi da curs unei invitaţii la o întâlnire sau la un alt tip de eveniment social. Vă puteţi câştiga prieteni noi şi veţi cunoaşte şi persoane interesante. Este un moment bun pentru a vă realiza planuri de viitor.

 

VĂRSĂTOR: Vi se poate deschide o cale interesantă, ori de-a dreptul chiar un ,,larg bulevard”, în privinţa oportunităţilor de creştere profesională. Este o zi foarte fastă acelora care îşi schimbă jobul sau care interacţionează cu şefi noi.

 

PEŞTI: Astrele zilei îi avantajează îndeosebi pe acei nativi care au parte de călătorii. Indiciile pentru aceştia surprind un spor şi un noroc just. În chestiuni ce ţin de studiu şi examinări, aştrii vă oferă un pronostic favorabil.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *