E scris în stele – vineri, 23 februarie 2018

Aspectul astrologic principal al zilei este realizat de către pătrarul Lunii din Gemeni cu Soarele din Peşti. Acest unghi ne vorbeşte de: accese de furie, impulsivitate, orgoliu nestăvilit, aroganţă, egoism, extravaganţă, vanitate, snobism şi lipsă de măsură. Soluţia astrală a temperării acestor deficienţe ale zilei stă în dezvoltarea personală a unor calităţi ce ţin de: înţelepciune, răbdare, integritate, corectitudine, bunăvoinţă şi pozitivism. Doar expresia acestor calităţi are, într-adevăr, potenţialul de a limita efectele adverse ale acestui unghi ce indică un veritabil ,,război în ceruri”, un conflict ce are urmări, chiar din plin, şi pe Pământ.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi manifesta unele dificultăţi de concentrare mentală, fiind susceptibili spre a lua unele decizii eronate. Căutaţi să nu vă însinguraţi, izolaţi şi fiţi ceva mai deschişi de la viaţă.

 

TAUR: Se pot ivi unele circumstanţe mai neprielnice în cele ce ţin de bani şi de valori. Puteţi avea parte şi de unele relaţionări mai abrazive cu prietenii, în special cu cei aflaţi în poziţii de putere.

 

GEMENI: Vă veţi arăta mult prea sensibili, mofturoşi şi indiferenţi, fiind indicat să încercaţi depăşirea acestor stări. Şefii vor avea o atitudine cam abuzivă şi restrictivă, fiind necesar să daţi dovadă de tact.

 

RAC: În această zi veţi resimţi o stare de slăbiciune, disconfort şi îndoială, fiind necesar să vă reechilibraţi starea afectivă. Vă mai pot parveni şi unele veşti destul de supărătoare de la mare distanţă.

 

LEU: Raporturile cu prietenii se vor arăta destul de volatile şi nesatisfăcătoare, aceştia manifestând o atitudine cam superficială. Se mai relevă un risc semnificativ de incidente, aşadar fiţi ceva mai precauţi.

 

FECIOARA: Nu este o zi de succes pentru tatonări de ordin profesional, social. Se mai pot arăta neajunsuri în legătură cu afacerile, contractele, dar şi cu autorităţile. Fiţi mult mai înţelepţi în viaţa de cuplu!

 

BALANŢA: Se pot prezenta unele dificultăţi în chestiuni ce ţin de studiu şi examinări. La job puteţi avea parte de unele situaţii conflictuale. Fiţi mult mai protectivi, grijulii cu sănătatea.

 

SCORPION: Veţi resimţi o stare uşor confuză ce vă va sabota demersurile de obţinere a unui rezultat clar per ansamblul zilei. Evitaţi să vă împrumutaţi! În dragoste se pot ivi unele evenimente mai dificile.

 

SĂGETĂTOR: Din păcate, în viaţa de cuplu se pot prezenta unele atitudini mai dezamăgitoare. Raporturile cu un bărbat în forţă din familie vă pot strica ziua. Nu faceţi achiziţii pentru casă!

 

CAPRICORN: În privinţa sănătăţii se pot arăta unele mici provocări şi, în consecinţă, ar fi recomandabil să vă menajaţi. Fiţi mai responsabili şi conştienţi în discurs, evitând vorbele acide.

 

VĂRSĂTOR: În viaţa afectivă se reliefează unele momente destul de încâlcite, fiind nevoie răbdare şi tandreţe pentru a îndrepta lucrurile. Vi se pot releva şi unele provocări de ordin financiar.

 

PEŞTI: În familie vă puteţi lovi de o atitudine mai inconstantă, fiind necesar să vă arataţi mai înţelegători şi empatici. Nu vă lăsaţi dominaţi de mândrie şi impulsivitate, ci căutaţi o cale de mijloc.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *