Echipamente medicale pentru spitalul din Brad

Spitalul Municipal Brad a demarat o procedură de achiziție a unor echipamente medicale  în cadrul proiectului „Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 a Spitalului Municipal Brad prin achiziția de aparatură medicală”. Astfel, se achiziționează un aparat de radiologie fix și unul mobil și un ecograf.

Valoarea contractului este de 1.705.341 lei, fără TVA, fiind finanțat din fonduri europene prin POIM – „Consolidarea capacitații de gestionare a crizei sanitare COVID-19”.

„Obiectivul general al proiectului este dotarea Spitalului Municipal Brad în vederea consolidării capacităţii de reacţie la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2. Spitalul Municipal Brad este cuprins în lista cu spitalele de suport pentru pacienţii testaţi pozitiv sau suspecţi cu virusul SARS-CoV-2 şi astfel va asigura testarea, internarea şi tratarea pacienţilor, atât a celor cu forme uşoare cât şi a celor cu forme mai grave. Atât dotarea cu echipamente de protecţie cât şi achiziţionarea de aparatura medicală performantă contribuie decisiv la creşterea capacităţii de reacţie la criza epidemeologică generată de răspândirea virusului SARS-Cov-2”, arată documentul.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 6 octombrie 2021.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *