Echipamentele pentru ATI, la faza contestațiilor

O societate din București a contestat un lot dintr-un contract de peste 26 de milioane de lei, scos la licitație de Spitalul de Urgență din Petroșani. Mai exact, lotul privind achiziția de aparatură medicală pentru secția de Terapie Intensivă a unității medicale a ajuns la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor.

„Prin contestația (…) formulată de SC MED HEALTHCARE PROJECT SRL, cu sediul în București (…), împotriva procedurii de atribuire organizată de către SPITALUL DE URGENȚĂ PETROȘANI, cu sediul în Petroșani, (…) prin licitație deschisă, online, în vederea atribuirii contractului de furnizare având ca obiect „Achiziția de aparatură medicală pentru SPITALUL DE URGENȚĂ PETROȘANI Lot 1-12″, în referire la lotul 2, cod CPV 33100000-1, s-a solicitat: i) anularea raportului procedurii pentru lotul 4; ii) reanalizarea ofertelor depuse pentru lotul 4 din punct de vedere al propunerilor tehnice; iii) declararea ofertei MED HEALTHCARE PROJECT conformă; iv) declararea ofertei MED HEALTHCARE PROJECT câștigătoare”, arată documentul CNSC.

 

Numai că între timp, societatea a revenit asupra contestației și a renunțat la aceasta.

Lotul care a fost contestat are o valoare de 2.505.125 lei. Anul trecut, aceeași licitație a fost contestată de mai multe societăți.

Contractul este finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *