EXCLUSIV: Candidatul secret al USR la Primăria Deva

Se pregătește, în mare secret, lansarea candidatului USR la Primăria Deva. De ce secret? Pentru efectul artistic al lansării, care trebuie să includă și surpriza. De operațiune se ocupă senatorul Mihai Goțiu, devenit cunoscut publicului prin scenele de ațipit în plenul Parlamentului și, mai recent, prin pumnii pe care i-a încasat, într-un studio de televiziune, de la Mirel Palada.

Ei bine, marele secret urma să fie făcut cunoscut mîine, dar cititorii noștri îl vor afla cu o zi mai devreme.

Candidatul USR la Primăria Deva este Lucian Francisco „Pic” Davidoni, artist plastic, promotor al artei urbane – mai pe înțeles, al picturii pe ziduri. Are 41 de ani şi este născut în Deva. Absolvent al Facultăţii de Arte de la Universitatea din Oradea, „Pic” Davidoni și-a schimbat, într-o perioadă, domeniul de activitate, activînd în domeniul explorărilor geologice (foraje). Aflat într-o pauză de contracte în domeniul explorărilor, „Pic” a hotărît să candideze pentru postul de primar al Devei. Fire boemă și non-conformistă, a rezonat imediat cu „progresiștii” de la USR. L-a ajutat și prenumele Francisco, desigur.

Se pare că, printre susținătorii candidaturii sale, se află celebrii fii ai Devei Adrian Sitaru (regizor), Dan Șuiaga (medic neurochirurg de renume internațional) și, evident, Mihai Goțiu (senator USR) – care vor fi prezenți, mîine, la lansarea candidaturii lui „Pic” Davidoni, la Casa de Cultură din Deva.

În Deva vor fi organizate alegeri parțiale pentru postul de primar al municipiului,  în data de 5 noiembrie. Postul de primar a rămas vacant în urma condamnării la închisoare cu executare a fostului primar ales, Mircia Muntean.

Alin BENA

 

sursa foto: Hunedoara TV, emisiunea „Nota 10”

Alin Bena

alin.bena@gmail.com

bena has 103 posts and counting.See all posts by bena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.