Executivul premiază elevii care au obţinut media 10 la evaluarea naţională şi Bacaluareat

Elevii care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat vor fi premiaţi cu câte 3.000 de lei, iar absolvenţii de gimnaziu cu nota maximă la evaluarea naţională vor primi câte 1.000 de lei, potrivit unei hotărâri aprobată de Guvernul în şedinţa de miercuri.

„Potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern, sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională a elevilor de clasa a VIII-a, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat 2017”, informează Executivul.

Vor beneficia de aceste stimulente 137 de absolvenţi de clasa a XII-a care au încheiat cu media generală 10 examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017, respectiv 497 de absolvenţi de clasa a VIII-a care au finalizat EN VIII cu media 10.

În județul Hunedoara, au fost două note de 10 la Bacalaureat iar șapte elevi hunedoreni au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

Iulia Bocaniciu, absolventă a Colegiului Național Decebal din Deva și Paula Roxana Popa, absolventă a Colegiului Național Aurel Vlaicu din Orăștie, sunt elevele care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, în județul Hunedoara.

citește povestea lor aici: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *