Natalia Intotero, Laurențiu Nistor, Sorin Marica, Ilie Toma, Cristian Resmeriță, Viorel Sălan. Să nu-i uitați când o fi să stingem lumina!

Natalia Intotero, Laurențiu Nistor, Sorin Marica, Ilie Toma, Cristian Resmeriță, Viorel Sălan. Parlamentari PSD de Hunedoara. Aleși ai poporului. Ei măcelăresc legile justiției în aceste zile, făcând sluj pentru infractorii lui Dragnea. Și pentru Întâiul infractor al țării, Daddy. Dacă-i întrebi, în urechi îți toarnă discursuri sforăitoare, despre ”justiție independentă” și dreptate. Cum să crezi în dreptatea lor, când în fruntea țării țin pe palme un infractor dovedit?

Natalia Intotero, Laurențiu Nistor, Sorin Marica, Ilie Toma, Cristian Resmeriță, Viorel Sălan. Parlamentari PSD de Hunedoara. Aleși ai poporului. Într-un județ sărac, în care mineritul a fost distrus de oamenii lor. În care minerii mor ca gândacii în măruntaiele pământului, fiindcă ai lor le-au furat până și siguranța de la câteva sute de metri sub pământ. Parlamentari peste o lume săracă, așa cum este cea a Văii Jiului, în care au mai rămas doar bătrânii și asistații social. Tinerii au fugit văzând cu ochii, spre un trai mai bun, în străinătate. Orașele și viața din ochii bătrânilor se animă doar vara, când e vacanță. Toamna rămân iar bătrâni fără vlagă și copii din generația ”singur acasă”.

Natalia Intotero, Laurențiu Nistor, Sorin Marica, Ilie Toma, Cristian Resmeriță, Viorel Sălan. Parlamentari PSD de Hunedoara. Aleși ai poporului. Într-un județ cu infinite frumuseți lăsate de Dumnezeu, de care ei și ai lor își bat joc. Se joacă de-a turismul, mimează dezvoltarea, în vreme ce pârtiile-s goale. Că așa vor ei. Că pot. Că, dacă vor, opresc telegondolele. Fiindcă-s din partidul de guvernare și nu pățesc nimic. Niciodată. Ceva de genul ”ciocul mic, noi suntem la putere”.

Natalia Intotero, Laurențiu Nistor, Sorin Marica, Ilie Toma, Cristian Resmeriță, Viorel Sălan. Parlamentari PSD de Hunedoara. Aleși ai poporului. Pe care-i vezi mergând în campaniile electorale cu interlopii, bătând la ușile oamenilor, cerșind voturi. Parlamentari într-un județ în care votează cel mai mult fix ăia pentru care și la sfârșit de 2017 contează nenorocita aia de pungă cu zahăr.

Natalia Intotero, Laurențiu Nistor, Sorin Marica, Ilie Toma, Cristian Resmeriță, Viorel Sălan. Parlamentari PSD de Hunedoara. Aleși ai poporului. Cei care distrug legile justiției. Se pricep la toate. Pentru ei și ai lor. Și distrug județul. Să nu-i uitați când o fi să stingem lumina!

Anamaria NEDELCOFF

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.