Exploatatorii de lemne strică drumul proaspăt refăcut de drumari

La nicio o zi de când cei de la DRDP Timișoara anunțau că lucrările de reparații pe DN 7A se apropie de final, drumarii au constatat că toate eforturile lor au fost șterse de exploatatorii de lemne din zona repectivă. Autospeciale de mare tonaj intră de pe drumurile laterale pe partea carosabilă a drumului național cu noroi pe roți, afectând atât starea de curățenie a acestui drum, dar și structura de rezistență a părții carosabile și siguranța circulației.

” Sectorul de drum are restricție la o masă maxim autorizată de 7,5 tone, fiind interzis accesul autospecialelor de transport lemn de mare tonaj. În plus, lucrările de așternere de covor asfaltic prin reciclare efectuate recent sunt puse în pericol de aceste transporturi neautorizate”, arată DRDP Timișoara.

DRDP Timișoara, prin SDN Deva, a anunțat autoritățile din județul Hunedoara, inclusiv Prefectura, și a solicitat sprijin pentru rezolvarea situației prin efectuarea și intensificarea controalelor, identificarea și sancționarea contravențională a transportatorilor auto care intră pe partea carosabilă cu noroi pe roți și a conducătorilor auto care încalcă restricțiile de circulație.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *