Expoziție dedicată frumuseților canine

Cei mai frumoși câini vor putea fi admirați, la finalul acestei săptămâni, în Simeria, la stadionul CFR din localitate. Două expoziții vor fi organizate aici în cadrul evenimentului Hunedoara Dog Show. Evenimentul organizat de Asociația Chinologică a Câinilor de Rasă a Județului Hunedoara în colaborare cu Asociația Chinologică Română și cu sprijinul Primăriei orașului Simeria va avea loc în perioada 8-9 septembrie.

”În perioada 8-9 Septembrie 2018 Stadionul CFR Simeria va fi gazda unui eveniment dedicat în totalitate câinilor. Expozițiile de frumusețe canină vor debuta cu arbitrajul câinilor la ringuri, după care se vor desfasura concursurile speciale în cadrul programului Best in Show. Pe lângă concursurile speciale Best Baby, Best Puppy, Best Veteran, Best Junior, Cea mai bună pereche, Cel mai bun grup de creștere se va desfășura și concursul Junior handler – o competiție dedicată tinerilor participanți și în cadrul căreia fiecare copil își va prezenta prietenul patruped în ringul central”, arată organizatorii.

Corpul de arbitri al expozițiilor de frumusețe canină din cadrul „Hunedoara Dog Show” este format din arbitri de prestigiu, recunoscuti de Federația Chinologică Internațională și anume Cristina Vasilev (RO), Dagmar Klein (RO), Catrinel Păuna (RO), Nicoleta Crişan (RO), Darko Zivanovic (SRB), Călin Simu (RO), si Marian Drăgănescu (RO). Din partea Asociatiei Chinologice Române va fi delega Horațiu Stan.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *