Familii fără niciun venit

Dramele oamenilor sunt accentuate de criza medicală, care atrage după sine și criza financiară. Ca urmare a lăurii măsurilor restrictive pentru a diminua infectarea cetățenilor cu virusul care face ravagii în întreaga lume, foarte multe persoane au rămas fără serviciu fiindu-le întrerupte contractele de muncă.

În Petroșani, există familii care timp de o lună și ceva nu au mai avut nici un venit, au intrat într-o situație critică având în vedere că unii au copii, printre care și foarte mici.

Aceste familii le-au cerut ajutor celor de la Crucea Roșie pentru a-i sprijini să depășească această perioadă până când se vor reîncadra în muncă, după trecerea acestei crize.

Crucea Roșie Petroșani a făcut verificările necesare, și-a revizuit resursele și am constatat cu toții că nu putem face față, pentru că zilnic alți bolnavi, persoane în vârstă, familii cu situații grele aflate în evidențele noastre și nu numai, ne așteaptă pentru a-i hrăni. Deși Petroșaniul, Valea Jiului nu este o zonă cu putere economică, a fost impresionant numărul mare de donații pentru spitale, pentru persoane singure, pentru cei aflați în suferință, de la societăți comerciale, de la persoane fizice printre care și susținători zilnici cu hrană caldă”, spun cei de la Crucea Roșie Petroșani, care fac apel către persoanele cu posibilități financiare să doneze pentru a susține aceste familii greu încercate.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.