FAN Courier estimează comenzi mai mari cu 35% de Black Friday

FAN Courier, liderul pieţei locale de curierat, a anunţat joi că se aşteaptă la o creştere cu până la 35% a volumului comenzilor procesate zilnic, în perioada 17-24 noiembrie, când este programată cea mai mare campanie naţională de reduceri, Black Friday.

Acest avans vine pe fondul numărului tot mai mare al retailerilor care declanşează campanii substanţiale de discount în această perioadă, dar şi al consumatorilor care aşteaptă campania de reduceri pentru a face achiziţii importante, potrivit companiei.

”De la un an la altul, datorită reducerilor atractive, tot mai mulţi clienţi aleg să-şi înlocuiască mare parte din produsele electronice şi electrocasnice de Black Friday şi tot mai mulţi retaileri îşi construiesc oferte personalizate strict pentru această campanie. Pentru noi, curierii, a devenit un vârf al livrărilor care a transformat luna noiembrie în luna cu cel mai mare volum de activitate din decursul unui an”, a declarat director de marketing si comunicare al FAN Courier, Roxana Magopeţ.

Anul trecut, FAN Courier a ridicat, transportat şi livrat peste 34 de milioane de expediţii, iar Black Friday a însemnat aproximativ 1,1 milioane expediţii, adică 15.714 expediţii ridicate şi pregătite de livrare într-o singură oră. La nivel de angajat, în funcţie de destinaţia coletelor, în această perioadă, gradul de încărcare pe curier se poate dubla chiar, potrivit companiei.

”Dacă într-o zi obişnuită, media stopurilor(ridicare şi livrare) pe curier este de 60-80, de Black Friday aceasta poate ajunge şi la 120 de stopuri. Pentru a face faţă, am crescut personalul cu 10-15% şi am pregătit o echipă de intervenţie rapidă în Bucureşti care să susţină zonele aglomerate din ţară”, a adăugat Roxana Magopeţ.

FAN Courier se aşteaptă ca şi anul acesta, ponderea cea mai mare în cumpărăturile de Black Friday să fie reprezentantă de electrocasnicele mari, televizoare, produse IT şi fashion.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.