Femeie decedată, recuperată de salvamontiști

Un bărbat a sesizat Poliţia, după ce a găsit-o decedată pe soacra sa, o femeie de 46 de ani. Cadavrul se afla în zăpadă, la aproximativ doi kilometri faţă de drumul principal dintre Uricani şi Câmpul lui Neag, în judeţul Hunedoara.
„În data de 29 ianuarie 2023, în jurul orei 15.45, Poliția Orașului Uricani a fost sesizată de un bărbat despre faptul că a găsit-o

decedată pe soacra sa, în vârstă de 46 de ani, din Uricani. Cadavrul femeii a fost găsit in zona Câmpul lui Neag – într-o zonă greu accesibilă.
Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au constatat că persoana decedată a fost găsită la aproximativ 2 km de drumul principal dintre Uricani și localitatea Câmpul lui Neag, în zăpadă.
Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că femeia nu prezintă urme de viotență, în cauză nefiind suspiciuni privind comiterea infracțiunii de omor.
Cadavrul femeii a fost depus la morga Spitalului Muninipal Lupeni, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului”, a comunicat IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.