E scris în stele – luni, 30 ianuarie 2023

Unghiul astral determinant al zilei este oferit de trigonul Soarelui de pe Vărsător cu planeta Marte de pe Gemeni. Astrele indică un aspect celest pozitiv care ne va oferi mai multă: vivacitate, determinare, curaj, dinamism şi plăcere de viaţă. Această rezonanţă marţială ne va amplifica energic toate trăirile şi interesele ce ţin de întreceri, asertivitate, combativitate şi tărie, atât fizică, cât şi emoţională. Astfel, se intuieşte o zi cu evenimente ce ne îndrumă cu consecvenţă la acţiune şi izbândă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În grupul vostru de prieteni veţi reliefa o atitudine de lideri, prezentând unele trăsături specifice oamenilor de succes. Aştrii mai exprimă şi o comunicare mai directă şi destul de categorică.

 

TAUR: Vi se arată o zi cu rezultate profesionale grozave, datorită unor calităţi ce ţin de implicare, hotărâre, competitivitate şi ambiţie. Vă veţi arăta şi mai axaţi pe bani, dar și mai deschiși spre a vă cultiva unele talente și competențe interesante.

 

GEMENI: Aveţi parte de o susţinere astrală specială în chestiuni ce ţin de studiu şi de evaluări. Este şi o zi fastă și pentru călătorii pe distanţe mai mari precum şi pentru relaţionarea cu străinii. Veţi mai dispune şi de o vitalitate forte!

 

RAC: Astrele indică că veţi dispune de o stare interioară mai energică şi vitală. Puteți rezolva cu succes și o chestiune ce ține de un împrumut sau ajutor de ordin financiar. Aveţi parte de o susţinere utilă și pentru acţiuni discrete.

 

LEU: Se arată o zi foarte bună în afaceri şi în alte activităţi ce ţin de contracte, înţelegeri şi negocieri. Vă veţi prezenta drept lideri în grupul vostru de prieteni, expunând unele idei constructive.

 

FECIOARA: La locul de muncă vă veţi arăta mult mai implicaţi, ambiţioşi şi competitivi. Se mai indică şi o ameliorare semnificativă a stării generale de sănătate. Veţi obţine şi o izbândă profesională însemnată.

 

BALANŢA: În dragoste vă veţi reliefa mult mai energici şi mai cutezători în raport cu persoana dragă. Astfel succesul amoros va fi unul garantat! Este o zi fastă şi pentru călătorii pe distanțe lungi.

 

SCORPION: Este un moment foarte bun pentru a vă implica în treburi şi activităţi ce ţin de casă şi de mediul domestic. Veţi rezolva şi problema unei îndatorări. Fiți mai atenți însă la un risc mai semnificativ de incidente!

 

SĂGETĂTOR: În comunicare vă veţi arăta foarte activi, persuasivi şi direcţi. Este o zi grozavă pentru a vă exersa discursul public. Este un moment propice pentru a încerca o acţiune mai decisivă în afaceri.

 

CAPRICORN: Graţie ambiţiei şi tenacităţii, în această zi veţi urmări şi, mai apoi, veţi şi obţine unele rezultate financiare promiţătoare. Se mai relevă şi o întărire chiar viguroasă în planul general al sănătăţii.

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi arăta energici, capabili, viguroşi şi deosebit de ambiţioşi, beneficiind și de o doză splendidă de autoritate, influență, noblețe și onorabilitate. Este o perioadă fastă şi pentru competiţii.

 

PEŞTI: Astrele relevă indică o recalibrare din punct de vedere lăuntric, psihic. Aşadar, veţi prezenta o atitudine interioară sigură pe sine şi un mental mai ferm şi rezistent. Puteţi dispune cu succes şi de lucrări în casă, cămin.

 

Dragii mei să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.