Fiu amenințat cu cuțitul de propriul tată

Ieri după-masă, polițiștii hunedoreni au fost sesizați că un bărbat din Hunedoara este amenințat cu cuțitul chiar de tatăl său. Imediat ajunși la fața locului, polițiștii au reușit să încătușeze bărbatul violent și l-au dus la secția de poliție.

”În data de 08.01.2020, în jurul orei 16:30, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un hunedorean despre faptul că tatăl lui, un bărbat în vârstă de 40 de ani, l-a amenințat cu acte de violență și cu un cuțit, în timp ce se aflau în fața blocului în care locuieşte, situat pe strada Nicolae Bălcescu, din Hunedoara.

Imediat, la fața locului s-a deplasat o patrulă de poliţie, care l-a imobilizat pe bărbatul recalcitrant și l-a condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru cercetări.

Față de bărbat, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi au luat măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Acesta va fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara în vederea luării măsurilor legale, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice”, se arată în comunicatul primit de la IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *