Florin Cîţu: Depinde de noi toţi să avem un an şcolar fără probleme

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, în contextul reluării cursurilor în format fizic, că autorităţile monitorizează situaţi şi că depinde de noi toţi ”să avem un an şcolar fără probleme”.

”Astăzi reîncepe şoala, moment de bucurie pentru copii, profesori – nu şi-au văzut colegii de foarte mult tip. După multe luni de zile, copiii merg înapoi la şcoală în cle trei scenarii pe care le-am anunţat deja, dar, este adevărat şi cu multe restricţii şi suntem foarte atenţi să vedem cum evoluează situaţia”, a declarat, luni dimineaţă, Florin Cîţu.

Premierul reiterează ideea că trebuie respectat portul măştii şi folosirea dezinfectantului şi resectarea distanţei fizice.

”Depinde de noi toţi, împreună, să avem un an şcolar fără probleme. Fac un apel către părinţi, atunci când observăm simptome la copii, chiar de gripă, este recomandat să rămână acasă. Cel mai bine”, a mai declarat premierul.

Acesta a făcut un apel la profesori să se vaccineze, acest lcuru fiind important pentru sănătatea  or, pentru sănătatea copiilor şi pentru ”un an şcolar fără probleme”.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *