Parângul Night Challenge ajunge la ediția cu numărul opt

Parângul Night Challenge ajunge la ediția cu numărul opt. Organizatorii au dat startul înscrierilor. Evenimentul va avea loc la finalul acestei luni și este organizat de sportivul Avram Iancu, prin intermediul asociației sportive Bike & Run Petroșani.

Parâgnul Night Challenge este o cursă nocturnă, de tip “vertical race”. Competiția constă în parcurgerea unui traseu de 4,5 km, cu o diferență de nivel de 1000 de metri, la lumina lanternelor frontale, în alergare sau împingând în bețele schiurilor de tură. Avram Iancu spune că deviza întrecerii este: iarna, noaptea, spre piscuri, iar principala regulă în cadrul acestei competiții este respectul pentru natură.

Startul se va da în data de 27 februarie, la ora 18:30.

Concursul din Parâng are două secțiuni, respectiv unul de alergare și altul de ski detură, fiecare participant având posibilitatea să concureze la una dintre cele două probe.

Organizatorii vor acorda și premii primilor trei competitori de la fiecare categorie de vârstă. Există și un traseu destinat copiilor, care are o lungime de 200 de metri în urcare.

Înscrierile se pot face online, pe pagina de internet a evenimentului: https://parangulnight.bike-run-petrosani.ro/.

Participanții trebuie să plătească o taxă de 70 de lei, până în data de 25 februarie, iar cei care aleg să plătească în ziua evenimentului vor plăti 90 de lei. Competiția destinată copiilor este gratuită, însă, aceștia trebuie să fie însoțiți de un părinte.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.