Furt de produse cosmetice, cu geamantanul, de la un magazin din Deva

Un bărbat  de 41 de ani din Deva a fost arestat, după ce polițiștii hunedoreni au stabilit că este autorul un furt calificat.

„Deva. Reţinut de poliţişti după ce a comis o infracţiuni de furt calificat, din incinta unei societăţi comerciale.

La data de 25.10.2020, în jurul orei 22:50, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a pătruns în incinta unui magazin situat la  parterul unui bloc din municipiul Deva, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Patrula de ordine publică care s-a deplasat în cel mai scurt timp la fața locului,  a surprins în flagrant, în imediata apropiere a magazinului, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Deva, care avea asupra lui un bagaj voluminos. În urma controlului corporal și al bagajului, poliţiştii au identificat mai multe bunuri (în special produse cosmetice) despre care cel în cauză a declarat faptul că le-a „găsit la un tomberon” din apropiere. Cu ocazia cercetării la fața locului, poliţiştii  s-a stabilit că bunurile găsite aspra bărbatului au fost sustrase din incinta magazinului universal, unde acesta a pătruns prin spargerea ușii de acces.

În cauză, polițiștii Biroul Investigații Criminale  Deva au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar față de prezumtivul autor al faptei au dispus luarea măsurii preventive a reținerii, pe o durată de 24 ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurii preventive corespunzătoare ”, informează IPJ Hunedoara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.