Și-a pălmuit nevasta pentru că nu a fost lăsat să urce beat la volan

Scandalul de familie a avut loc în comuna Turdaș. O femeie a fost lovită cu palmele peste față de soțul ei care se afla în stare de ebrietate pentru că s-a opus să-i dea cheile de la mașina mamei sale.

„În data de 24.10.2020, în jurul orei 20:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la desfăşurarea  unui scandal în familie, la o adresă din comuna Turdaș.

Patrula de poliție care s-a deplasat la fața locului a aplanat starea conflictuală şi a stabilit faptul că un bărbat de 36 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce se afla în curtea imobilului din comuna Turdaş, a avut un conflict verbal cu soția sa, legat de faptul că femeia i-a luat cheile autoturismului ce aparține mamei acesteia, pentru a-l împiedica pe bărbat să plece cu autoturismul, întrucât acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea permis de conducere.

Bărbatul s-a enervat din această cauză, iar după ce au intrat în interiorul locuinței, acesta şi-a lovit soția cu palmele peste față”, spun oamenii legii.

Scandalagiul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și ordin de protecție provizoriu, timp de 5 zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.