Un sacrificiu pentru salvarea viitorului județului Hunedoara

–  COMUNICAT DE PRESĂ –

Dragi hunedoreni,

PNL v-a promis că va scăpa județul de dominația toxică a PSD. V-a promis că județul Hunedoara nu va mai fi o pată roșie, pesedistă, pe o Transilvanie a dreptei politice, a liberalismului, civilizației europene și lumii moderne.

Pentru realizarea acestui scop, niciun sacrificiu politic punctual nu este prea mare! Trebuie să maximizăm câștigarea conducerii Consiliului Județean Hunedoara, fără de care dezvoltarea primăriilor care vor fi câștigate de dreapta va fi din nou blocată. Prin urmare, s-a decis ca PNL și USR-PLUS să fie aliați la alegerile locale din județul Hunedoara în septembrie 2020. Baza alianței constă în faptul că PNL și USR-PLUS au același obiectiv politic major: alungarea de la putere în județul Hunedoara a PSD, care ne-a sacrificat viitorul, în scopul bunăstării unor lideri politici iresponsabili.

Sacrificiul făcut de organizația municipală PNL Hunedoara, de mine personal, de a accepta decizia Biroului Politic Județean PNL privind retragerea candidatului PNL la Primărie și de a susține un candidat al partenerilor din USR-PLUS, în schimbul susținerii de către USR a candidatului liberal la Consiliul Județean, conform protocolului, face dovada că noi, liberalii hunedoreni, suntem capabili să ne comportăm responsabil în momente politice complexe. Iar acum trăim un astfel de moment: este timpul să salvăm viitorul județului Hunedoara!

Dragi prieteni, noi cei din organizația municipală Hunedoara a PNL, am acceptat să reajustăm un proiect politic la care muncim de patru ani. Nu ne va fi ușor, dar suntem convinși că înțelegeți corect gestul nostru de mare responsabilitate politică, un gest care a pus, mai presus de interesele de partid și individuale, interesele județului și ale municipiului Hunedoara, căci municipiul Hunedoara face parte din județ!

Vă chem să sprijiniți în continuare proiectul liberal! Cu un număr suficient de mare de consilieri locali, vom putea ca, prin colaborare cu Consiliul Județean și cu Guvernul, să implementăm proiectele liberale în Hunedoara, readucând speranța, încrederea și prosperitatea!

Pentru că PNL este un partid responsabil, care își respectă promisiunile!

Cu respect,

Petre Lucian Gherman, președinte al Organizației PNL din municipiul Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *