Futsal internațional la Deva

Astăzi, cu începerea de la ora 19:00, Sala Sporturilor din municipiul Deva va găzdui cel mai important eveniment sportiv al anului, respectiv partida de futsal dintre primele reprezentative ale României și Georgiei, din play-off-ul pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor din Craiova.

Înaintea acestei importante întâlniri, la Sala Sporturilor din Deva a fost organizată o conferință de presă, la care au participat Gabriel Berceanu (în dreapta imaginii, n. red), ofițerul de presă al Federației Române de Fotbal, Robert Lupu (în mijloc), antrenor – jucător al echipei naționale de futsal, și Florin Matei, de la Autobergamo Deva, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul României, pe care v-o oferim integral.

Intrarea publicului la meciul de futsal din turul barajul pentru EURO 2018 din Slovenia, dintre România și Georgia, de la Sala Sporturilor din Deva, din această seară, de la ora 19:00, este gratuită. Meciul retur se va disputa în capitala Georgiei, Tbilisi, pe data de 26 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *