HUNEDOARA: Două tinere rănite într-un accident de circulație

În data de 11.09.2017, în jurul orei 21:15,  un bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Rusca, din municipiul Hunedoara, la intersecția în sens giratoriu cu bulevardul Dacia, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „cedează trecerea”, a pătruns în intersecție și nu a acordat prioritate de trecere a autoturismului care circula în sensul giratoriu,  condus de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Hunedoara, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a două pasagere, ambele  în vârstă de 22 de ani, aflate în autoturismul care circula regulamentar.

 În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală  pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 Pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa de siguranţă în mers şi să folosească luminile de întâlnire, pentru a fi mai vizibili în trafic.

Biroul de presă al IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *