Gheorghe Falcă, la Deva: ”Un model de dezvoltare economică poate fi multiplicat”

Gheorghe Falcă, primarul Aradului, a venit miercuri, la Deva, pentru a-și arăta susținerea față de Florin Oancea, candidatul Partidului Național Liberal la alegerile parțiale din data de 5 noiembrie.

Cele mai importante idei susținute de primarul Aradului:

”Dintr-o dată cred că ați văzut că ați devenit capitala României. Încep să apară miniștri pe aici, începeți să primiți oferte foarte mari. Dar trebuie să fim sinceri, că dezvoltarea depinde de noi, de cei care lucrăm în administrație. Eu am trecut peste multe guverne, dar dezvoltarea Aradului am făcut-o în momentul în care am înțeles că este nevoie de locuri de muncă. Și, cu cât locurile de muncă sunt mai multe, cu atât ele sunt mai bine plătite.

Mă interesează ca pe acest traseu al autostrăzii Arad-Deva-Alba Iulia să creăm acea prosperitate care să permită dezvoltarea României și dincolo de Carpați.

În 10 ani, noi am dublat locurile de muncă. Uitându-mă că în zona dumneavoastră se pregătesc disponibilizări de aproape 3.000 de oameni, dacă intrați în Arad, veți vedea pe panouri deja, că noi căutăm forță de muncă.

Este o ruptură între aceste județe și rolul meu ca partener pentru Florin este să contribuim la transferul acelei economii, care vine din Vest și trebuie să meargă mai departe, în interiorul României.

Un model de dezvoltare economică poate fi multiplicat, iar oportunitatea este foarte mare pentru Deva”.

Mai jos puteți urmări conferința de presă INTEGRALĂ:

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *