Grupul Kindred este în căutare de talente

Unul dintre cei mai mari operatori pe piata europeana a jocurilor de noroc, Grupul suedez Kindred acorda o mare atentie inovatiei si dezvoltarii produselor sale. In acest sens, acesta a anuntat deschiderea unui centru tehnologic in Madrid, capitala Spaniei, cu tinta clara de a atrage noi talente in companie.

Avand 14 branduri in portofoliu (dintre care unul, operatorul online Vlad Cazino, activeaza exclusiv in Romania) si cu peste 20 de milioane de clienti pe doua continente, Europa si Asia, Kindred trebuie sa gaseasca permanent solutii si inovatii pentru a se mentine in topul afacerilor pe aceasta piata competitiva si in continua schimbare. Astfel, investitia din capitala Spaniei se vrea a completa reteaua de hub-uri a companiei, ea avand rolul de a ajuta proiectele globale ale companiei, in detrimentul pietei spaniole.

Seful relatiilor publice de la Kindred, Alexander Westrell, a declarat ca baza de la Madrid va fi o locatie pentru atragerea specialistilor in tehnologie : ,,Principalul motiv pentru care incercam sa construim o echipa la Madrid este faptul ca in industria tehnica competitia pentru atragerea de talente este dificila”.

Spania si, in particular Madridul, au fost alese pentru a gazdui acest nou laborator de tehnica si talent in urma unui amplu studiu care a vizat potentialul noii locatii, dar si oportunitatile de dezvoltare ale industriei in Europa si Asia de Sud-Est.

,,Kindred are o istorie indelungata de recrutare si relocare multi-culturala de succes, iar aceasta este o modalitate de crestere suplimentara…Grupul…este foarte eficient in colaborarile cu echipele virtuale si valorifica la maxim locurile de munca din sectorul digital, fara a se obliga la anumite locatii”.

Compania a anuntat o crestere cu 31% a cifrei de afaceri in trimestrul al doilea al anului, ajungand la 245 de milioane de euro.  Confirmarea investitiei din Spania vine dupa ce Kindred a inaintat dosarul de licentiere pentru  piata suedeza. Compania tinteste succesul pe piata de origine, ea incheind si contracte de sponsorizare cu primele doua ligi de fotbal din Suedia.

De altfel, deschiderea noii locatii tehnologice ar putea fi un preambul pentru a aplica si pentru licenta pe piata spaniola a jocurilor de noroc. Planul de extindere al grupului nu se opreste aici, reprezentantii sai demarand negocieri intense pentru colaborari si pe piata din SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *