Hațeg: Descinderi domiciliare cu mascați

Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul  luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat 5 percheziţii domiciliare pe raza orașului Haţeg, în cadrul unui dosar penal vizând comiterea unor infracţiuni de contrabandă.

În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării de la domiciliile a patru persoane (cu vârste cuprinse între 24 şi 54 de ani) 210 de pachete de ţigări care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislaţia în vigoare. Poliţiştii au stabilit că țigaretele, provenind din spaţiul extra-comunitar, erau comercializate pe piaţa neagră, pe raza oraşului Hațeg.

Cele 4 persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Hunedoara pentru audieri şi luarea măsurilor legale, cercetările continuând în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hateg.

Totodată, în urma celor două percheziţii domiciliare întreprinse în data de 12.08.2019  pe raza municipiului Hunedoara, magistraţii Judecătoriei Hunedoara au dispus măsura arestării preventive a bărbatului în vârstă de  57 de ani cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *