Hațeg devine un oraș SMART

Orașul Hațeg devine SMART. Autoritățile locale au implementat un proiect prin care au digitalizat partea de relații cu publicul. Astfel, cetățenii care au diferite probleme pot sesiza toate aceste aspecte prin cadrul aplicației Cityhealth.

„Știați că puteți face sesizări online ale diverselor probleme apărute în orașul nostru? În luna octombrie 2019 a fost semnat protocolul de colaborare pentru implementarea proiectului pilot „Hateg Smart City 2019” pentru aplicația CITYHEALTH, aplicație de implicare civică în viața societății prin care cetățenii pot raporta în timp real problemele orașului. Platforma CITYHEALTH face parte dintr-un pachet de soluții pentru comunități ale viitorului cu adevărat conectate, sigure și inteligente.  Platforma permite cetățenilor să raporteze în mod activ și să obțină notificări despre diferite probleme din interiorul comunității. Cetățenii sunt notificați în legătură cu rezultatul sesizărilor realizate prin intermediul aplicației CITYHEALTH”, arată Adrian Pușcaș, primarul orașului Hațeg.

Aplicația CityHealth poate fi descărcată din Magazinul Play sau de pe AppStore, în funcție de producătorul telefonului mobil.

„Selectați orașul Hațeg din meniu;  Creați cont cu o adresă de email valabilă, după ce acceptați termenii și condițiile; Activați locația; Apăsați pe semnul plus din dreapta jos pentru a semnala o problemă; Descrieți problema, atașați poze. Orașul Hațeg se dorește a fi unul prietenos pentru cetățeni. Astfel, ni se pune la dispoziție aplicația mobilă CityHealth-Hațeg, întregind soluția propusă de către administrația locală”, mai arată edilul din Hațeg.

 

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *