Hațeg: Echipamente medicale în valoare de peste 8 milioane de lei

Sănătatea locuitorilor orașului Hațeg, dar și a zonelor învecinate este o prioritate pentru edilii din localitate. Ambulatoriul integrat de specialitate a spitalului orășenesc Hațeg va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale de ultimă generație. Un proiect de peste 8 milioane de lei a fost scos la licitație de autoritățile locale din Hațeg.

Conform documentației urmează a fi achiziționate echipamente medicale pentru compartimentul radiologie în valoare de 5.094.075 lei. Pentru compartimentul recuperare medicală aparturile au o valoare de 207.986 lei, laboratorul de analize medicale va beneficia de aparatură în valoare de 440.675 lei. La compartimentul obstetrică – ginecologie, nou născuți urmează a fi achiziționată aparatură medicală în valoare de 294.642 de lei, iar la compartimentul chirurgie echipamentele medicale au o valoare de 871.174 lei.

Medicina internă va beneficia de 584.580 lei, iar compartimentul de dermatologie va fi dotat cu aparatură medicală în valoare de 351.737 lei. 141.825 lei este estimată aparatura medicală de la compartimentul ORL, iar la compartimentul ortopedie valoarea aparaturii medicale este de circa 233.000 lei. Și compartimentul care se ocupă de sănătatea copiilor va fi modernizat și dotat cu aparatură medicală modernă. Pentru pediatrie se estimează că echipamentele medicale vor costa circa 306.414 lei.

De altfel, contractul prevede și instruirea personalului medical care va folosi aparatele.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.