HOROSCOPUL cu Andrei – duminică, 30 iulie 2017

Aspectul astrologic al zilei este înfăptuit de opoziţia Lunii din Balanţă cu Uranus din semnul Berbecului. Această configuraţie astrologică este una destul de nefastă putând prilejui dificultăţi, mai ales, în sfera relaţională şi în cea afectivă. Aşadar, acest indicator astrologic poate aduce imoralitate, asprime, insensibilitate, furie, indolenţă, precum şi alte circumstanţe abuzive. Cele mai predispuse persoane către influenţa vicioasă a acestui aspect astral sunt femeile, îndeosebi acelea mature.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări, precum şi alte situaţiuni nefaste. În afaceri, dar şi în chestiuni legale, se arată o doză ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai atenţi.

 

TAUR: La locul de muncă veţi întâmpina unele situaţii ceva mai dificil de gestionat. Toate aceste probleme par a avea o cauză subiectivă, nu una raţională. Atenţie la modul de conlucrare cu colegii!

 

GEMENI: În viaţa de cuplu pot apărea unele situaţii limită ce vă pot strica ziua. Încercaţi să adoptaţi o atitudine mai detaşată şi nu puneţi conflictelor ,,paie pe foc”. Încercaţi să vedeţi situaţia şi din unghiul persoanei de alături.

 

RAC: Se pot prezenta unele probleme mai sensibile legate de cămin, dar şi de un părinte. Fiţi mai atenţi în chestiunile profesionale, deoarece unele personaje abuzive cu putere vor încerca să vă ,,pună beţe-n roate”.

 

LEU: Astrele indică o doză mai înaltă de stres. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Se pot prezenta şi unele amânări sau dificultăţi legate de evaluări sau de călătorii. Fiţi mai diplomaţi în discurs!

 

FECIOARA: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în chestiuni de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi. Astrele pot indica şi un risc mai semnificativ de incidente, aşadar fiţi mai grijulii.

 

BALANŢA: Încercaţi să căutaţi un echilibru, o armonie în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile maliţioase şi afişaţi o abordare mai justă a vieţii. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai radicală a persoanei dragi.

 

SCORPION: În această zi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai supărătoare şi dificile. O femeie va încerca să vă compromită în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi mai mult de sănătate.

 

SĂGETĂTOR: Se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unuia sau a mai multor prieteni. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe. Se pot revela şi unele probleme în viaţa amoroasă.

 

CAPRICORN: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative în mediul profesional. Se poate arăta un conflict subiectiv cu şefii sau o pierdere a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi la unele probleme familiale.

 

VĂRSĂTOR: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat un drum lung amânaţi-l sau încercaţi să fiţi ceva mai atenţi la drum. Vă pot parveni, de la depărtare, şi unele veşti mai puţin favorabile.

 

PEŞTI: Ar fi recomandat să încercaţi să evitaţi orice tip de excese şi să fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin material. Există un oarecare risc de incidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

Andrei SORA

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *