HOROSCOPUL cu Andrei – miercuri, 19 iulie 2017

Aspectul astral relevant al zilei este redat de trigonul lui Venus din Gemeni cu Jupiter din Balanţă. Această poziţionare astrologică ne oferă: bucurie, sensibilitate, spirit artistic, jovialitate, dar şi succes, spor, toleranţă, belşug şi justeţe. Este o zi fabuloasă pentru întâlniri şi planuri de ordin sentimental, pentru destindere şi relaxare, inspiraţie şi creativitate, fiind vorba de un moment celest benefic care ne va aduce un zâmbet şi o doză foarte înaltă de încredere în sine!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Veţi da dovadă de o gândire profundă şi altruistă. Comunicarea cu cei din jur va fi un plus al acestei zile. În viaţa de cuplu, dar şi în afaceri, se arată evenimente ce vă vor conferi bucurie şi satisfacţie.

 

TAUR: Veţi avea parte de o zi ceva mai prielnică în plan financiar. La locul de muncă veţi resimţi unele sentimente de împlinire şi înţelegere. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere importantă.

 

GEMENI: Veţi fi mai relaxaţi, împliniţi şi liniştiţi. Veţi afişa o atitudine sentimentală şi protectivă faţă de cei din jur. Totodată, în iubire se arată şi o mare cucerire. Veţi avea succes şi la speculaţii.

 

RAC: O femeie, probabil mai tânără, vă va oferi suportul său într-un mod discret şi altruist. Veţi dispune de o stare interioară, mentală cumva mai tihnită. Familia vă va oferi momente calde, frumoase şi conciliante.

 

LEU: Astrele indică o zi avantajoasă pentru întâlniri şi alte demersuri legate de prieteni şi amici. Veţi prezenta o judecată înţeleaptă şi profundă ce îi va fermeca pe cei din jur. Se arată şi unele veşti fericite.

 

FECIOARA: În această zi se relevă mai multă cooperare şi înţelegere în chestiuni ce ţin de mediul profesional. Se mai arată că puteţi avea parte de un noroc colosal în chestiuni ce ţin de bani şi beneficii materiale.

 

BALANŢA: Se arată că veţi dispune de o judecată sănătoasă, rezonabilă şi armonioasă. Aveţi succes în chestiuni ce ţin de călătorii şi străinătate. Veţi fi şi mai joviali, plăcuţi, dar şi mai petrecăreţi.

 

SCORPION: Astrele relevă că veţi avea un bun noroc, cu beneficii, la resursele apropiaţilor. Se mai prezintă şi o reechilibrare emoţională de bun augur. Divinitate vă va ocroti de marile rele ale acestei zile.

 

SĂGETĂTOR: Se arată o zi mai caldă şi armonioasă în plan sentimental. Înţelegerile cu cei din jur au şanse mari să fie onorate. Prietenii vă vor oferi unele circumstanţe extreme de favorabile pentru planurile voastre.

 

CAPRICORN: Veţi avea o zi mai prielnică în chestiuni ce ţin de starea generală de sănătate. În ceea ce ţine de carieră, se arată rezultate grozave ce vă vor obţine o reuşită tactică. Veţi fi foarte apreciaţi şi admiraţi.

 

VĂRSĂTOR: Astrele indică o zi favorabilă în chestiuni ce ţin de dragoste, precum şi în relaţia cu cei mai mici din familie. Se mai arată şi unele veşti plăcute şi un bun spor la drumuri şi călătorii.

 

PEŞTI: Se arată unele episoade legate de casă ce vă vor oferi mai multe linişte şi împlinire sufletească. Veţi mai avea şi un foarte bun noroc la banii celorlalţi, dar şi o protecţie împotriva marilor incidente sau accidente.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mereu dispune!

Andrei SORA

Un comentariu la „HOROSCOPUL cu Andrei – miercuri, 19 iulie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.