Hoț fără frică de Dumnezeu

Deva. Bărbat arestat preventiv, bănuit de comiterea, în incinta unui locaş de cult, a unei infracţiuni de furt calificat

 

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 17:20, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 78 de ani, din Deva, cu privire la faptul în timp ce se afla în interiorului unui locaş de cult din municipiul Deva, pentru a asista la slujba religioasă, i-a fost sustrasă poşeta (pe care a lăsat-o nesupravegheată pentru scurt timp, pe unul dintre scaunele din biserică).

Persoana vătămată a precizat că în geantă avea portofelul ce conținea actele de identitate, un card bancar, 70 de lei și un telefon mobil.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor au identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din  municipiul Hunedoara, bănuit de comiterea faptei.

Cel în cauză a fost reținut şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, iar la data de 20 februarie 2022, magistrați din cadrul Judecătoriei Deva au dispus arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 de zile.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.