Hunedoara: Angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara reținut pentru luare de mită

Un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a fost reținut pentru luare de mită. Este vorba de o femeie, angajată a serviciului, care a fost prinsă în timp ce primea o sumă de bani. În data de 11 martie 2019, în baza ordonanței de delegare emise de procurorul de caz, ofiţerii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Hunedoara, cu sprijinul Brigăzii Operaţiuni Speciale Alba Iulia, au prins-o în flagrant pe suspecta A.A., în timp ce primea o sumă de bani cu titlu de mită.

În fapt, în perioada decembrie 2018 – martie 2019, suspecta, în calitate de agent de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a primit, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, diferite sume de bani pentru a facilita urgentarea înmatriculării autoturismelor.

În cursul zilei de ieri, suspecta a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara în baza mandatului de aducere, unde a fost audiată, împreună cu alți martori, iar procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Aceasta este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată (13 acte materiale).

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara, în baza ordonanţelor de delegare emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, au efectuat acte procedurale care au stat la baza probării faptelor.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *