Politică marca PSD

Laurențiu Nistor face o manipulare ticăloasă în legătură cu izolarea la domiciliu la parlamentarilor liberali

Carmen Hărău:

<< Ieri m-am autoizolat la domiciliu, deoarece am luat contact cu un coleg senator venit la Parlament cu Covid-19 după el. În cîteva zile voi afla rezultatele testelor.

Nu-i deloc plăcut să stai închis în casă 14 zile, când munca ta presupune relația cu oamenii, dar este un act de responsabilitate față de semeni, față de sănătatea lor, nemaivorbind de faptul că, atunci când nu procedezi astfel, te plasezi în afara legii.

Când am citit declarația dlui Laurențiu Nistor, m-am gândit că, dacă testul meu la coronavirus ar ieși pozitiv, înainte de izoletă, internare, tratament… (Doamne ferește!) specimenul acesta politic ar merita să trag repede o fugă pe unde se găsește și să-l pup apăsat ca recompensă pentru felul ticălos în care face politică de 30 de ani! Problema mea este că, spre deosebire de el, eu nu pot să fac rău conștient cuiva…nici măcar lui!

Citiți și minunați-vă:
„Pe când parlamentarii hunedoreni liberali conduși de deputatul Lucian Heiuș se autoizolează, ascunzându-se în case, fugind de responsabilități, noi am plecat spre București, deoarece este absolut necesar ca mâine să învestim un Guvern cu puteri depline, având în vedere situația în care se află țara. Trebuie să fim responsabili, să ne gândim la țară și să punem mai presus de noi și de interesele politice sănătatea și siguranța românilor.” >>

 

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *