Hunedoreni bănuiţi de comiterea unor infracţiuni, identificaţi şi arestaţi preventiv

În cursul zilei de ieri, poliţiştii hunedoreni au desfăşurat o acţiune în urma căreia au depistat şi au reţinut doi bărbaţi (unul în vârstă de 39 de ani, din oraşul Petrila şi altul în vârstă de 19 ani, din Lupeni), pe numele cărora autorităţile judiciare din Franța au emis mandate europene de arestare.

Cei doi au fost reținuți şi  prezentați Curții de Apel Alba-Iulia, care a emis mandate de arestare preventivă faţă de cei doi, pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea predării către autoritățile franceze.

Hunedorenii sunt cercetați pentru comiterea unor infracțiuni de constituire de grup infracțional, trafic de persoane și proxenetism, fapte săvârșite pe teritoriul Republicii Franța, la sfârșitul anului 2018.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Orăștie au organizat o acţiune în urma căreia au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani,  din Orăștie, pe numele căruia Judecătoria Orăștie a emis, la data de 13.09.2019, un mandat de arestare preventivă.

Tânărul, care  se sustrăgea urmării penale (motiv pentru care se afla în urmărire naţională), urmează a fi cercetat în stare de arest preventiv, pentru comiterea unor infracţiuni de furt. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Municipiului Deva.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *