În atenţia devenilor care beneficiază de tichete de călătorie gratuite pentru transportul public local!

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa persoanelor care beneficiază de tichete de călătorie gratuite pentru transportul public local (pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.200 de lei, inclusiv şi beneficiarii legilor speciale – veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţeni de Onoare ai municipiului Deva), că în perioada 19 iulie – 20 august 2021, tichetele gratuite se distribuie la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva (holul intrării principale), după următorul program:

  • Luni – Joi, între orele 8:00-13:00
  • Vineri, între orele 8:00-12:00

Pentru pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.200 de lei este obligatorie prezentarea ultimului cupon de pensie  și a cărții de identitate în original și copie.

Pentru beneficiarii legilor speciale este obligatorie prezentarea cărții de identitate și a documentelor de încadrare în categoriile de beneficiari, în original și copie (de exemplu: legitimație de veteran, certificat de luptător, diplomă etc.).

Tichetele gratuite pentru transportul public local sunt valabile pentru 10 călătorii dus-întors/lună, pe raza municipiului Deva.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0254.218.579/int. 136, de luni până vineri – între orele 9:00-12:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.