Hunedoara: Cum își „agățau” victimele doi tineri, pe rețelele de socializare, apoi le jefuiau

În data de 21 noiembrie 2022, în jurul orei 17:00, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, s-a prezentat un hunedorean care a reclamat faptul că, în data de 20 noiembrie 2022, a fost contactat pe o rețea de socializare o tânără  care   i-a cerut bani împrumut, acesta fiind de acord să îi împrumute 50 de lei (motiv pentru care a chemat-o la locuinţa sa, din Hunedoara). În jurul orei 23:00, a bătut cineva la ușa locuinţei, iar când a deschis, bărbatul a fost împins de un tânăr necunoscut şi a căzut în holul apartamentului.

Tânărul  necunoscut a intrat în apartamentul hunedoreanului  împreună cu tânăra care a solicitat împrumutul, iar de pe masa din sufragerie au luat două telefoane mobile și un portmoneu în care se afla cartea de identitate a proprietarului și 200 de lei.

Poliţiştii hunedoreni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tâlhărie calificată, iar în urma activităților investigative și de cercetare penală, au reuşit identificarea celor bănuiţi de comiterea infracţiunii reclamate.

Aceştia sunt doi hunedoreni, un tânăr de 28 de ani (persoană aflată în prezent sub măsura arestului preventiv într-o altă cauză penală, cu un mod de operare asemănător – a se vedea buletinul de presă anterior) și o tânără în vârstă de 18 ani,  față de care a fost luată măsura preventivă a reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.